10 januari 2016

Nieuwe positie jubilerende ICS: gedragsveranderende schoonmaak

Voor ICS is 2016 een speciaal jaar. “We bestaan namelijk 40 jaar! Al 40 jaar behoren we tot de top 10 van schoonmaakbedrijven in Nederland. daar zijn we trots op.” Als start van dit feestelijke jaar lanceert ICS haar nieuwe positionering en huisstijl tijdens de Vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer van 13 tot en met 15 januari in de Brabanthallen in Den Bosch. Binnen onze nieuwe positionering staat gedragsveranderende schoonmaak centraal.

“Bij ICS geloven we dat een schone en gezonde leefomgeving mensen productiever en gelukkiger maakt. Daarom maken we schoon én zorgen we dat we het samen schoon houden: Let’s keep it clean! Dat is een belofte en tegelijkertijd een ondernemende oproep aan iedereen voor wie wij werken: reizigers, scholieren, medewerkers en gasten van kantoren en huurders van woningcorporaties”, aldus Bart van der Sluijs, algemeen directeur van de 40-jarige ICS.

Overtuiging en inspiratie
“Let’s keep it clean zegt alles over wie wij zijn: een specialist in gedragsveranderende schoonmaak. We overtuigen en inspireren eindgebruikers – de klant van de klant – met behulp van creatieve concepten, design en slimme logistiek. Op die manier worden ze zich bewust van hun eigen rol in een schone, gezonde en veilige leefomgeving. Dit is onder andere terug te zien in nieuwe toepassingen, zoals onze klantpanel-app, de werkdrukscan en de Sense-methode, waarmee we ruimtes scannen op schoonbeleving.”

Bezoek de ICS-stand
Benieuwd wat dit voor uw schoonmaakbeleving betekent? ICS nodigt u van harte uit om onder het genot van een hapje en een drankje verder te praten over de gedragsveranderende aanpak, de laatste marktontwikkelingen en onze unieke concepten. Bezoek de ICS-stand 1E.049 in hal 1.

Deel dit artikel

Ook interessant: