9 oktober 2015

Innovatieve concepten Vendor centraal op ISSA/INTERCLEAN North America

Tijdens de ISSA/INTERCLEAN North America – die op woensdag 21 tot en met  23 oktober plaatsvindt in het Las Vegas Convention Center – laat Vendor op haar stand innovatieve concepten zien, waarmee organisaties hun toiletbezoekers een goede hygiëne kunnen bieden. 

Vendor wil haar distributienetwerk in Amerika verder uitbreiden en neemt daarom opnieuw deel aan de grootste en enige vakbeurs voor de professionele schoonmaak in Noord Amerika. Innovatieve concepten – die ervoor zorgen dat toilethygiëne hoger op de (facilitaire) agenda komt te staan – staan centraal in de beurspresentatie. Vendor toont hoe een compleet ingerichte, tijdloze toiletruimte gecreëerd kan worden. Tevens kunnen er automaten met communicatiemogelijkheden worden bewonderd.

De Vendor-stand bevindt zich op het International paviljoen, stand 635.

Over Vendor
Vendor is bijna 55 jaar toonaangevend op het gebied van toilethygiëne en actief in meer dan 30 landen. Als specialist biedt Vendor op duurzame en transparante wijze een optimale toilethygiëne voor haar klanten. Een positieve beleving, uitstraling en optimale beschikbaarheid zijn hierbij de belangrijkste kernwaarden waarbij de toiletbezoeker centraal staat. Via een uitgebreid servicenetwerk zorgt Vendor dagelijks voor hoogwaardige en stipte dienstverlening bij vele duizenden klanten.

 

Deel dit artikel

Ook interessant: