10 januari 2016

ICE lanceert nieuwe slimme machine i-Synergy V2.0 op vakbeurs Facilitair

ICE, A-kwaliteit schoonmaakmachines tegen een scherpe marktprijs en met maar liefst drie jaar garantie, kent u mogelijk al als een van de merken van Cleaning Import & Romac, beide bedrijven werden overgenomen door Groveko waar het merk verder Nederland in rolde. ICE zal de Nederlandse markt rechtstreeks bedienen en via enkele preferred partners waaronder Groveko. Op de vakbeurs Facilitair op stand 1a.118 lanceert ICE Benelux de nieuwste i-Synergy V2.0.

Van de nieuwste versie i-Synergy V2.0 wordt veel verwacht. Deze slimme machine is via WiFi of 3G verbonden met internet. Voor de gebruiker/supervisor is inzichtelijk hoe lang de machine werkt, op welke locatie deze staat (GPS) en of deze goed functioneert. Daarnaast registreert de machine welke gebruiker ermee aan het werk is en hoeveel m2 deze gebruiker heeft gereinigd. Al deze functies zijn operationeel en getest in de praktijk. Er is inzichtelijk geworden wat een schoonmaakmachine per draaiuur kost, zonder extra bijkomende kosten! Slechts één factuur per kwartaal. De eerste versie van i-Synergy V2.0 is te zien op de vakbeurs Facilitair waar ICE zich presenteert.

Nieuw is het zogenaamde short lease van schoonmaakmachines; het bekende concept uit de auto-industrie waar het inhuren van extra capaciteit voor een korte termijn inmiddels zeer normaal is. Bij ICE Benelux kunt u ook terecht voor invulling van schoonmaakmachines op kort lopende projecten of contracten.

Over ICE
ICE is een internationale producent van professionele reinigingsmachines met zijn ontwikkeling en management in Europa, America en China. Met zijn wereldwijde aanwezigheid adviseert ICE innovatieve technologie tegen de aantrekkelijkste waarde voor de reinigingsbranche. ICE Benelux adviseert en levert ICE schrob-/zuigmachines, veegmachines en stof-/waterzuigers.

Gerelateerd artikel: Binnenkort eerste vestiging ICE Benelux in Nederland

Deel dit artikel

Ook interessant: