28 november 2015

Film: stap in InnovationLab – de wereld van slim schoonmaken

Innovatie is een essentieel thema op ISSA/INTERCLEAN Amsterdam en wordt genoemd als de voornaamste reden om de beurs te bezoeken. Met de introductie van het InnovationLab, in hal 9, biedt ISSA/INTERCLEAN Amsterdam van dinsdag 10 tot en met vrijdag 13 mei 2016, een centraal podium voor alle innovaties op de beurs.

Het InnovationLab wordt een levendig onderdeel van de 26e ISSA/INTERCLEAN in Amsterdam. Het toont de genomineerde producten van de Innovation Award 2016 en bezoekers kunnen informatie over genomineerde producten op iPads bekijken. Maar in het InnovationLab vinden op het podium ook seminars, workshops, debatten en presentaties plaats. Het InnovationLab beschikt bovendien over een Newsroom, waar interviews worden gehouden en opgenomen door filmploegen. Vliegende reporters verzamelen inhoud over de beurs en zijn exposanten.

In het InnovationLab maakt u kennis met smart schoonmaken: slim en efficiënt. Met een vette knipoog naar technologie: de Internet of Things. What’s in it for you? Op YouTube blikt beursmanager Rob den Hertog alvast vooruit: ISSA/INTERCLEAN InnovationLab

Deel dit artikel

Ook interessant: