7 januari 2016

Facilicom kennissessie over duurzaam personeelsbeleid op vakbeurs Facilitair

Kost uw duurzame personeelsbeleid u geld, of levert het u geld op? We moeten in Nederland allemaal langer doorwerken. In de facilitaire branche, en helemaal in de schoonmaak, is het dus voor elk bedrijf enorm van belang medewerkers gemotiveerd en vitaal aan het werk te houden. Maar hoe bepaal je wat mensen nodig hebben? Wat werkt wel en wat werkt niet? En hoe maximaliseer je het effect tegen zo laag mogelijke kosten?

In onze ogen is het van groot belang inzichten en een innovatieve aanpak met de facilitaire wereld te delen: het is een gemeenschappelijke uitdaging. “Daarom kiezen we voor een locatie en datum waarop veel facilitaire professionals in staat zijn de kennissessie bij te wonen”, legt in haar uitnodiging op de Facilicom-website uit. Gastheer en –vrouw zijn Maarten-Jan Stam van InHealth en Aura Groen, HR-directeur van Facilicom. Zij doen ook een toezegging: “Aan het eind van deze kennissessie beschikt u over de vijf onmisbare succesfactoren voor duurzame inzetbaarheid én praktische handvatten om er direct mee aan de slag te gaan!”

Waar en wanneer?
De kennissessie Kost uw duurzame personeelsbeleid u geld, of levert het u geld op? vindt plaats tijdens de vakbeurs Facilitair op donderdag 14 januari van 13.30 tot 14.30 uur, in de Paradezaal van de Brabanthallen in Den Bosch.

Aanmelding
Meldt uzelf hier aan, dan weten we dat u komt en zorgen wij er voor dat u na afloop de presentatie, checklist en een samenvatting van de succesfactoren op het mailadres krijgt toegezonden. “We zien u graag op de beurs Facilitair tijdens deze kennissessie, waarna u uiteraard op de Facilicomstand welkom bent om na te praten.”

 

Deel dit artikel

Ook interessant: