13 oktober 2015

Dreumex met handverzorging op Interclean Las Vegas

Dreumex presenteert innovatieve handverzorgingsoplossingen op de ISSA/Interclean North America op woensdag 21 tot en met vrijdag 23 oktober in het Las Vegas Convention Center.

Dreumex is al jaren wereldwijd actief in de professionele handreinigingsmarkt en staat bekend als een partij die oog heeft voor innovatie en kwaliteit. Mede door de overname van Gent-L-Kleen Products Inc. in 2010 heeft zij een stevige positie in Amerika verworven. Het is daarom vanzelfsprekend dat zij deelneemt aan de grootste vakbeurs voor de professionele schoonmaak in Noord Amerika.

Op de Dreumex-stand 2884 worden verschillende handverzorgingsoplossingen voor onder andere het schoonmaken, ontsmetten en hydrateren van handen getoond. Deze oplossingen worden aangeboden in verschillenden productlijnen, waaronder het revolutionaire Dreumex Omnicare dispenser systeem.

Over Dreumex
Dreumex is al meer dan 55 jaar actief als producent van industriële handreiniging en handverzorgingsmiddelen. In de loop der jaren heeft het bedrijf zich ontwikkeld tot één van de meest toonaangevende wereldwijde aanbieders in de professionele handreinigingsmarkt. Door de combinatie van kennis en ervaring heeft Dreumex een totaalpakket van moderne en hoogwaardige producten ontwikkeld: producten die handen beschermen, reinigen en verzorgen.

Deel dit artikel

Ook interessant: