6 januari 2016

Burgman Supply op vakbeurs Facilitair: voor elk budget een innovatief dispensersysteem

Op de komende Vakbeurs Facilitair – van 13 tot en met 15 januari in de Brabanthallen in Den Bosch – laat hygiënespecialist Burgman Supply uit Almere zien, dat zij met hun innovatieve dispensersysteem voor alle budgetten en marktsegmenten een passende oplossing te bieden heeft.

Als importeur van het unieke gepatenteerde Bay West-dispensersysteem levert Burgman Supply een belangrijke bijdrage aan de hygiëne door heel Nederland. Van zwembaden tot scholen en van hotels tot musea. Met twaalf specialisten in de buitendienst wordt er voor elk budget een passende oplossing gezocht én gevonden!

Burgman Supply weet, met 25 jaar ervaring in de branche, als geen ander dat het Bay West-systeem door het gecontroleerde verbruik en de grote capaciteit van de dispensers een aantoonbare besparing oplevert. Hierbij spelen de EU-Ecolabel gecertificeerde verbruiksproducten ook een belangrijke rol.

Om klanten volledig te ontzorgen op het gebied van hygiëne, biedt Burgman Supply als totaalleverancier een breed scala aan producten. Hierbij staat op maat gemaakt advies conform de wensen en eisen van de klant centraal. Uw hygiëne, onze zorg!

Vakbeurs Facilitair vindt plaats van woensdag 13 tot en met vrijdag 15 januari in de Brabanthallen in ’s-Hertogenbosch. De stand van Burgman Supply vindt u in hal 1, standnummer 1C.147

Deel dit artikel

Ook interessant: