7 januari 2016

14 januari vakbeurs Facilitair: Best Practice Award-uitreiking

De uitreiking van de Best Practice Award 2015 vindt plaats op donderdag 14 januari van 10.30 tot 12.30 uur in de Paradezaal van de Brabanthallen. Wie sleept deze prestigieuze prijs in de wacht?

Er zijn vier samenwerkingsrelaties genomineerd voor de Best Practice Award 2015: Fontys Hogescholen en Hectas, VU medisch centrum Polygon en Asito Medical, Centraal Orgaan Opvang Asielzoekers en Hectas, en Hogeschool van Amsterdam en Asito.

De genomineerden zijn organisaties die samen de Code Verantwoordelijk Marktgedrag Schoonmaak- en Glazenwassersbranche succesvol in de praktijk hebben gebracht. Met als resultaten: verbeterde arbeidsomstandigheden, een versterking van de betrokkenheid van de schoonmaakmedewerker en een verbetering van de kwaliteit van het schoonmaakwerk.

Over de verkiezing
De genomineerden geven in een videoboodschap en ter plekke tijdens de uitreiking Best Practice Award 2015 op 14 januari aan waarom zij denken voor de award in aanmerking te komen. Voorafgaand aan deze uitreiking vindt sinds medio december een digitale stemronde plaats. De digitale stemmers, het publiek en de jury kiezen samen de winnaar Best Practice 2015.

Deel dit artikel

Ook interessant: