Jarige EXCENTR lanceert 3 nieuwe modellen op ISSA/INTERCLEAN

Excentr 1 jaarDe 1-jarige EXCENTR introduceert op de aankomende editie van de ISSA/INTERCLEAN, van dinsdag 10 tot en met vrijdag 13 mei in de RAI Amsterdam, drie nieuwe, innovatieve machines voor vloerbewerking. 

Niek Besuijen van EXCENTR vertelt: “Afgelopen jaar hebben we gezien dat de EXCENTR-methode aansloeg bij veel schoonmaakbedrijven, in en buiten Nederland. Dit heeft ons gemotiveerd om verder te ontwikkelen. We komen dan ook op de ISSA/INTERCLEAN met drie nieuwe machines.” Besuijen licht alvast een tipje van de sluier op: “Deze vloermachines zijn niet te vergelijken met het huidige aanbod en absoluut uniek in de markt.”

Al snel succesvol
“Ook deze machines zijn vanaf de basis door ons zelf ontworpen en worden in eigen beheer in Nederland gebouwd”, vervolgt Besuijen met gepaste trots. Op 1 mei vorig jaar startte het nieuwe bedrijf EXCENTR in Goes met de productie en verkoop van de geheel nieuwe excentrische vloerreinigingsmachine: Excentr 55-35. Rinaldo Meeuwse en zijn compagnon Niek Besuijen kwamen na intensief marktonderzoek tot de conclusie, dat het excentrisch reinigen en bewerken van vloeren een ongelofelijk potentieel in Europa heeft. In USA werd deze techniek reeds frequent toegepast. De excentrische manier van vloerbewerking is de basis geweest om een geheel nieuwe machine te ontwikkelen. Dat hun conclusie gegrond is, mag het succes van de eerste EXCENTR-machine bewijzen: de workshops in de Benelux worden druk bezocht en al zo’n honderd machines hebben ‘hun weg naar de vloer’ reeds gevonden.

Einde traditioneel reinigen
EXCENTR maakt een einde aan het tijdperk van traditioneel vloer reinigen. Op de ISSA/INTERCLEAN Amsterdam kunt u dit ervaren. In hal 7 worden de nieuwe machines op de EXCENTR-stand, nummer 07.537, getest en getoond.