Bezoek Crohill op ISSA/INTERCLEAN: een slimme stap

Crohill - stand ISSA IntercleanDe 26e editie van de ISSA/INTERCLEAN Amsterdam is van dinsdag 10 tot en met vrijdag 13 mei in de RAI in Amsterdam. Het thema dit keer is Netwerken en Innovatie. Crohill, totaalleverancier van schoonmaakmaterialen en -methoden, is als exposant aanwezig in hal 9, stand 211. Met 700 exposanten uit 40 landen en 60.000 m2 beursoppervlakte wordt deze editie de grootste vakbeurs voor de schoonmaak- en hygiënesector die ooit in Amsterdam plaatsvond. Het is slim om de stand van Crohill te bezoeken, want daar kunt u kennismaken met de nieuwste innovatie in de professionele schoonmaakbranche: Smart Cleaning. Het werkt lichter, sneller, schoner én is duurzaam dankzij de slimme combinatie van chemie, moppen en werkwagens.

“Wie herkent het niet in de schoonmaak? Een vuilwaas op de vloer en zwarte voegen. Urinestank die maar niet verdwijnt en rondom de kranen zit kalkopbouw. Vingertasten op (glazen) deuren en lijmresten en potloodstrepen op schooltafels. De schoonmaakmedewerker bukt, reikt, strekt veel en heeft vaak allerlei lichamelijke klachten. De werkdruk is hoog, want er is niet altijd genoeg tijd om alle werkzaamheden goed uit te voeren. Onze missie is schoonmaken lichter, sneller en duurzamer te maken met een schoner resultaat en een hoger rendement. Daarom hebben we Smart Cleaning ontwikkeld”, legt Pim Hilgerdenaar, directeur van Crohill, uit.

Het antwoord
“Smart Cleaning hebben we zelf ontwikkeld. En met succes. We zijn begonnen met de Smart 2 in 1 pocketmop. Inmiddels bestaat Smart Cleaning uit verschillende methodes voor de dagelijkse reiniging van vloeren, trappenhuizen, sanitair, natte ruimtes en interieur. Wat er nou zo slim is aan deze methodes en welk rendement het uw organisatie oplevert? We vertellen het u niet alleen, maar laten het u ook graag zienop onze stand 211 in hal 9 tijdens de ISSA/INTERCLEAN Amsterdam.”

Direct kennismaken
Wie niet kan wachten en nieuwsgierig is hoe Smart Cleaning in de praktijk werkt en wat het oplevert, kan de ervaringen lezen van een tweetal klanten. Gert-Jan Mostertman, operationeel directeur bij Care Dienstengroep, zegt over Smart 2 in 1 vloeronderhoud dat de kwaliteit omhoog gaat en het periodiek onderhoud kan worden uitgesteld: https://www.crohill.nl/smart-cleaning/altijd-schone-vloeren/. Of het succes dat Ronald van de Bilt, directeur service en schoonmaak De Kroon, boekt met Stair-Well, de methode voor het reinigen van trappenhuizen, die schrobben bijna geheel overbodig maakt: https://www.crohill.nl/smart-cleaning/altijd-schone-en-veilige-trappen/.

Over ISSA/INTERCLEAN Amsterdam
Sinds 1967 is ISSA/INTERCLEAN de grootste internationale vakbeurs voor de professionele schoonmaakindustrie, georganiseerd door Amsterdam RAI in samenwerking met ISSA. Het evenement biedt een totaaloverzicht van de industrie en geeft een goed beeld van de mondiale ontwikkelingen. Bezoekers zijn topvertegenwoordigers van grote internationale schoonmaakfabrikanten, ‑distributeurs en -dienstverleners evenals besluitmakers van grote industriële en commerciële bedrijven, vooraanstaande medische en institutionele instellingen en belangrijke spelers in de hotel- en foodsector.

U bent van harte welkom op de stand van Crohill: hal 9, nummer 211.