LEVIY: uw toiletrol per drone bezorgd

Na maandenlange marktverkenning, ontwerp, ontwikkeling en testen is LEVIY sinds kort live met een unieke functionaliteit: de mobiele app van LEVIY maakt het mogelijk om met een simpele actie een nieuwe toiletrol te laten bezorgen per drone. Erg handig als je zonder zit…

“We werken als marktleider in software voor facilitaire dienstverleners, hotels en vakantieparken continue aan nieuwe functionaliteiten die het leven van onze gebruikers beter maken. Hiervoor praten we veel met onze klanten, de markt, gebruikers en panels. Als een van de grootste ergernissen kwam het zitten-zonder-rol naar voren”, aldus CEO Sebastiaan van der Vinne.

Oplossing met drones
“We zijn met een multidisciplinair team van ontwikkelaars, designers en operationele experts gaan kijken hoe we dit het beste konden oplossen. We werken bij LEVIY Agile en hebben in relatief korte tijd op basis van kleine ontwikkelperiodes en snelle bijsturing van het project uiteindelijk gekozen voor een oplossing met drones.”

“De markt van de drones ontwikkelt zich momenteel bijzonder snel. Drones worden goedkoper, duurzamer, stiller en slimmer. Zo staan onze drones praktisch te wachten in de werkkast van de schoonmaker, zodat er geen energie verloren gaat. Wanneer een gebruiker in onze de app de Goh-Leste-Rol knop indrukt, herkent het systeem gelijk welke toilet de gebruiker zich bevindt. De drone hoeft nu enkel nog maar zelf zonder verdere aansturing het betreffende toilet te bezoeken. De rol wordt netjes voor de deur afgeleverd.”

Succes en tevredenheid erg groot
“De naam van de knop was grappig genoeg bedacht door een van onze medewerkers met roots in Groningen”, vertelt Sebastiaan. “Het succes is erg groot en de tevredenheid van gebruikers ook. Het is snel, efficiënt en vooral ook minder gênant. We zijn nu aan het kijken of we het model misschien kunnen uitbreiden met zaken als een boekje, krantje of luchtverfrisser.”

Interesse in de verregaande mogelijkheden van LEVIY? Kijk dan eens op www.leviy.com. Bijvoorbeeld als u even op de wc met uw telefoon zit te spelen.