Abeco Holland beoordeelt partnership Vendor met een 9

schoonmaakjournaal-vendor-abeco-toiletruimteAbeco Holland – groothandel in schoonmaak met een veelzijdig assortiment en klantgerichte aanpak – werkt al jaren naar tevredenheid samen met Vendor om klanten verfrissende oplossingen voor de toiletruimtes te bieden. “Een hygiënisch toilet is belangrijk voor de gezondheid van gasten en medewerkers. Daarnaast is het een visitekaartje voor onze klanten en natuurlijk ook voor onze eigen organisatie. Een schoon toilet levert complimenten op van toiletbezoekers”, vertelt Arnold Fonville, eigenaar Abeco Holland.

Fonville licht toe: “We hebben toentertijd voor Vendor gekozen vanwege de zeer goede kwaliteit van de producten. De producten zijn stevig en zien er mooi uit. Ook is de serviceverlening van hoge kwaliteit. Vendor stemt deze af op specifieke behoeften van de klant, waardoor wij en onze klanten verzekerd zijn van optimale toilethygiëne zonder omkijken! Vendor denkt net als Abeco Holland mee met de klant.”

Positieve toiletervaring
Abeco Holland zet zich maximaal in voor haar klanten en daarbij hoort ook een positieve toiletervaring. Fonville: “Bedrijven zouden ook een simpele toiletrol, doekjes voor de handen en een busje geurspray kunnen neerzetten. Ik vind echter dat je dan je klanten, jezelf en je personeel te kort doet. De toiletruimte is bepalend voor de indruk die bezoekers krijgen van je organisatie. Toiletbezoekers verwachten een schone toiletomgeving aan te treffen.”

Rapportcijfer 9
Abeco drukt haar ervaring met Vendor uit met een rapportcijfer. Fonville vertelt: “Ik beoordeel onze samenwerking met een 9. Ik ben zeer tevreden over de service die Vendor verleent en de toiletoplossingen die Vendor biedt. Ik geef een 9 en geen 10, aangezien ik van mening ben dat er altijd ruimte is voor verbeteringen.”

Vendor in drie woorden
Fonville beschrijft Vendor tot slot in een notendop: “Ik vind de woorden professioneel, kwaliteit en service het beste uitdrukken waar Vendor voor staat.”

Over Vendor
Vendor biedt verfrissende oplossingen voor de toiletruimte waar bezoekers zich thuis voelen en even op adem kunnen komen. Onze dienstverlening en producten zijn volledig gericht op onze klanten en hun toiletbezoekers. We staan altijd klaar om te zorgen dat het nergens aan ontbreekt. Klanten kunnen rekenen op een frisse toiletomgeving. Onze producten zijn aangenaam in het gebruik, goed voor onze gebruikers en de natuur.

 

×