Thema’s, trends en evenementen in 2018

Met de Vakbeurs Facilitair in januari, Interclean Amsterdam in mei, Facility for Future en Schoonmaak Vakdagen in september staan er al vier vakevenementen in  2018 op de kalender. Het belooft dus een inspirerend jaar voor de schoonmaak- en facilitymanagement-branche te worden!

Natuurlijk zal Schoonmaakjournaal veel aandacht aan de vakevents besteden: zie onze speciale webpagina’s als Vakbeurs Facilitair en Interclean Amsterdam.  Maar ook Innovatietafels als Toilet 2.0,  Schoonmaakcontracten 2018, en Mens en techniek, verdienen en krijgen aandacht én thema’s als Familiebedrijven, Marktwerking en Robotisering/technologie. Natuurlijk zullen ook onze Zomergasten én Wintergasten een redactionele zetel krijgen.

Welk onderwerp, thema of trend wilt u belichten? Laat het ons weten en informeer naar de mogelijkheden tot deelname: info@schoonmaakjournaal.nl.  

Wilt u ons volgen? Keuze genoeg:  Twitter, LinkedIn, Facebook, YouTube en (binnenkort) Instagram. Of laat u op werkdagen per E-journaal automatisch per mail informeren over het laatste nieuws en de achtergronden.