Wecovi verzorgt gratis trainingen ‘groene’ vloerreiniging

Hoe maakt u van uw vloer een visitekaartje? In 2018 verzorgt Wecoline trainingsmiddagen op centrale locaties in Nederland om de kennis over vloeronderhoud van schoonmaakbedrijven, groothandels en retailers te vergroten. De eerste data van februari en maart zijn bekend. Tijdens de training krijgen de deelnemers praktijklessen en tips om vloerproblemen definitief aan te pakken, want voor elk vloerprobleem is een passende oplossing.

Weten hoe een bepaald soort vloer gereinigd moet worden en welke vloerpads ervoor zorgen dat een optimaal resultaat bereikt wordt, is essentieel. Het levert een besparing aan chemie en tijd op, het zorgt voor meer veiligheid voor de gebruikers en bovendien meer licht in de omgeving door reflectie.

De training is voornamelijk gericht op vloerreiniging met alleen water. Deze groene manier van vloerreiniging past daarmee uitstekend binnen organisaties met een MVO-beleid.

Altijd passende oplossing
Tijdens de training komt het dagelijks onderhoud van allerlei soorten vloeren aan bod. Daarnaast wordt ook aandacht besteed aan vloeren die periodiek onderhoud nodig hebben, zoals marmoleum, PVC, rubber, epoxy, beton, steen, natuursteen.

Programma
Het programma ziet er als volgt uit:

13:00 uur – Ontvangst met koffie of thee
13:15 uur – Theorie: kennismaking met Wecoline pads by Americo en Twisterpads
14:15 uur – Praktijk: werken met Wecoline– en Twisterpads
16:00 uur – Vragenronde en documentatie overhandiging

Locaties en data
De training wordt gegeven op verschillende locaties door het gehele land:

vrijdag 8 februari Voorburg – donderdag 22 februari Rotterdam
donderdag 8 maart 2018 Voorburg – vrijdag 16 maart 2018 Naarden

Aanmelden via workshops@wecovi.com onder vermelding van naam, bedrijfsnaam, telefoonnummer, aantal deelnemers en gewenste locatie. Wees er snel bij want vol=vol!