Cleanfix organiseert gratis training EdgeFix machines

In één dagdeel ontdekken wat de mogelijkheden zijn van excentrische eenschijfsmachines? EdgeFix machines – vloer reinigen ook langs de randen en in de hoeken, zijn er in diverse formaten en bieden veel voordelen: echt sneller en efficiënter vloeronderhoud plegen. “We willen u dat graag laten zien”, nodigt Cleanfix uit. Dus organiseert de producent en importeur van vloerreinigingsmachines op vrijdagochtend 16 maart en 6 april twee gratis trainingen op haar locatie in Oirschot.

Met de diverse formaten EdgeFix machines (S, M, M Plus, L en XL) kunt u onder meer effectiever reinigen; antislipvloeren grondig reinigen; strippen met 2800 toeren, en gietvloeren perfect onderhouden. Bovendien zijn EdgeFix machines ook ideaal voor reiniging van bestrating in tuinen

Voor wie?
Deze Edgefix-training is bedoeld voor iedere schoonmaak- of onderhoudsprofessional, die te maken heeft met het reinigen, onderhouden of renoveren van allerlei soorten vloeren. De training is ook zeer interessant voor (beginnende) gebruikers van de EdgeFix XL, die hun kennis willen verbreden.

Programma
08:30 – 09:00 uur: ontvangst
09:00 – 10:00 uur: theoretische uitleg over werkwijze met de excentrische machines
10:00 – 10:15 uur: koffie-/theepauze
10:15 – 12:00 uur: reinigen, strippen, schuren, polijsten en renoveren van verschillende vloertypen
Aansluitend wordt u een lunch aangeboden.

Data in 2018
Vrijdagochtend 16 maart
Vrijdagochtend 6 april

Locatie
Cleanfix Benelux B.V. -De Scheper 255 – 5688 HP Oirschot

Meld u via deze link geheel kosteloos aan!