Asito super-glazenwassers in WKZ: “Die lachende gezichtjes. Mooi!”

Op het Wilhelmina Kinderziekenhuis (WKZ) in Utrecht zijn woensdag vier glazenwassers verkleed als superheld aan het werk gegaan. Iron Man, Spiderman, Captain America en Batman deelden cadeautjes aan de kinderen uit.

Jules Mamadeus, voorman GGU was verkleed als Iron Man: “Al die lachende gezichtjes. Mooi om te zien!” Een van de ouders gaf aan dat haar dochter die dag nog niet gelachen had, tot ze Spiderman zag. Een andere ouder gaf aan dat het wachten op bloedprikken zo een stuk leuker is voor haar zoon. De glazenwassers hopen met de actie de kinderen even op andere gedachten te kunnen brengen. De glazenwassers zijn van plan dit zeker nog een keer te doen. Xander: “Wanneer gaan we weer? Ik zou het zo nog een keer doen. Geweldig.

Eerder kwam er al een groep glazenwassers in actie op de Noordwest Ziekenhuisgroep in Alkmaar. Ook was toen een van de schoonmaakkrachten verkleed als Mega Mindy.

Over Asito
Asito is een van de grootste schoonmaakbedrijven van Nederland. Dagelijks werken 10.000 kleurrijke vakkrachten verspreid over 50 vestigingen succesvol aan een schone en veilige werk- en leefomgeving. Voor Asito staat het verbinden van medewerkers, klanten en relaties voorop om zo samen tot de meest sociale en duurzame resultaten te komen.