9 juni: Hijman Glas-Geveldag

Hijman - Safe the date - glas geveldagOp donderdag 9 juni houdt Hijman Schoonmaakartikelen in Amsterdam weer een Glas-Geveldag. Deze editie is groter dan ooit: er nemen maar liefst zeven producenten deel. Diverse innovaties, tips & tricks en aantrekkelijke aanbiedingen vormen de Glas-Geveldag.

De deelnemende producenten op deze dag zijn:

Unger:
sinds 50 jaar de dominerende markt- en competentieleider voor professionele, hoogwaardige glasreinigingsproducten.
Unger is de drijvende kracht op de markt voor innovaties in traditionele handgereedschappen en de innovatieve zuiverwatertechnologie.

All-Risk:
totaalleverancier van valbeveiliging en expert in oplossingen voor veilig werken op hoogte.
In 20 jaar tijd hebben zij enorm veel kennis en ervaring opgebouwd op het gebied van permanente en mobiele valbeveiliging. De producten van AllRisk kenmerken zich door hoge betrouwbaarheid, ongekend gebruiksgemak en snelle installatie.

DIBO:
leverancier van professionele reinigingsmachines, -systemen en –installaties, die een oplossing bieden voor reinigingsproblemen van alle aard.
Door continu onderzoek naar de toepassing van de nieuwste technologieën in machines en verbeteringen met het oog op de ergonomie, zijn de Dibo machines energiebesparend, milieuvriendelijk, duurzaam en gebruiksvriendelijk.

CCP International:
leverancier van professionele en innovatieve middelen voor reiniging, bescherming en onderhoud van diverse ondergronden.
Cleaning Care Products International ontwikkelt minder milieubelastende en waar mogelijk emissieneutrale reinigings- en conserveringsproducten.

Doornbos Equipment:
verhuurt en verkoopt hoogwerkers, heftrucks, verreikers, gators, minikranen, hogedrukpompen, vacuümunits, en hogedrukslangen.
Alles voor het veilig en efficiënt werken op hoogte. U kunt al deze materialen extra voordelig huren via Hijman.

WASPAK:
speciaal voor glazenwassers en gevelreiniger die met telescoopstelen werken.
Waspak is een rugzak met een uitstekende buis die de telescoopsteel ondersteunt. Uit ergonomisch onderzoek is blijkt dat dit de arbeidsbelasting met meer dan 50% vermindert.

Kimberly Clark Professioneel:
leverancier van geavanceerde hygiëne- en reinigingsoplossingen voor werkplekken en toiletruimtes.
Kimberly Clark biedt ook een groot assortiment persoonlijke beschermingsmiddelen, zoals handschoenen en overalls.

Aanmelden
Geïnteresseerden kunnen zich via deze link aanmelden voor de Hijman Glas-Geveldag. Zij ontvangen vervolgens een speciale voucher.

 

Premium

De kracht van klein: Total Cleaning Products en ABC Products ontwikkelen unieke all-in-one hygiënezuil

“De mondiale vraag naar desinfectiezuilen explodeerde door het coronavirus, maar de uitdaging ook: veel...