10 mei en 7 juni: Laddertjesdagen in Tilburg en Breda

Laddertjesdag hoogwerker 3Met veel enthousiasme kondigt Stichting Nelis de 1e Laddertjesdag in Tilburg en de 2e Laddertjesdag in Breda aan. Op respectievelijk dinsdag 10 mei en donderdag 12 mei kunnen jongeren hun kans pakken voor een vakdiploma en baan als glazenwasser. Ook voor schoonmaak- en glasbewassingsbedrijven bieden deze dagen volop mogelijkheden voor de werving en kennismaking met nieuwe, gemotiveerde en vakopgeleide collega’s.

De Laddertjesdagen van Stichting Nelis zijn inmiddels een bekend fenomeen: de werving- en selectiedagen van het werkgelegenheidsproject Op de Ladder naar Succes vormen de basis van inmiddels honderden jongeren, die de afstand tot de arbeidsmarkt hebben overbrugd en overwonnen. Met een diploma en baan als topprestatie!

Oproep voor werkgevers
In het werkgelegenheidsproject Op de Ladder naar Succes leert Stichting Nelis zijn jongeren op een ambachtelijke, veilige manier de fijne kneepjes van het vak, samen met werkgevers die ‘onze jongens’’ een kans willen geven. Ook is er volop aandacht voor het ontwikkelen van werknemersvaardigheden en het ontwikkelen van competenties. “Door onze positieve benadering, nauw contact met werkgevers, een passende vakopleiding en begeleiding naar stage/baan, maakt Stichting Nelis het verschil bij de bemiddeling van jongeren met een (grotere) afstand tot de arbeidsmarkt”, aldus Richard van Stichting Nelis van Eeden Petersman.

Laddertjesdag Tilburg
Datum: dinsdag 10 mei
Aanvang: 8.00u
Tijdstip: 8.30u tot 12.30u
Bezoekadres: Trom, Jules de Beerstraat 6 in Tilburg

Laddertjesdag Breda
Datum: donderdag 12 mei
Aanvang: vanaf 8.30u
Tijdstip: 9.00u tot 13.00u
Bezoekadres: NAC Stadion (aan de zijkant van het stadion bij het spelershome)

Praktijk en speed daten
Ladderen, handmatig en telescopisch zemen en kennismaking met de hoogwerker; het zijn enkele onderdelen waarmee de jongeren op de Laddertjesdag kennismaken. Ook een speed date – een kennis- en motivatiegesprek – maakt deel uit van de Laddertjesdag.

Uitnodiging
Ben je een jongere en op zoek naar een leuke baan? Of bent u werkgever en zoekt u aanstormende vaktalenten in glasbewassing? Kom dan een kijkje nemen in Tilburg of Breda, of neem contact op met Richard via richard@stichtingnelis.nl of 06-22 46 76 45.