Reinigingsdienst RD4 ‘Happy Cleaning’ met Henry schrobzuiger

Schoonmaakjournaal Numatic Henry Schrobzuigmachine Meka - RD4Reinigingsdiensten RD4 in Limburg verzorgt voortaan het vloeronderhoud in haar pand in Heerlen met de vrolijk uitziende HGB 3045 van Numatic International. Een schrobzuigmachine die haar leverancier Meka Uniclean Supply adviseerde vanwege de voordelen, die machinaal onderhoud oplevert. En vanwege de match met de positieve bijdrage, die RD4 met haar reinigingsdiensten aan haar omgeving levert. Daar past een smile bij!

Onlangs vernieuwde RD4 de vloer in haar locatie in Heerlen, waar het sorteren van goederen voor recycling/kringloop plaatsvindt. Een nieuwe vloer vereist goed onderhoud. Paul Goltstein van Meka Uniclean Supply uit Kerkrade informeerde RD4 over het feit, dat machinaal reinigen ten opzichte van handmatig vegen en moppen, tijdwinst en gemak oplevert. Met een tank van 30 liter en een werkbreedte van 45 cm is de vloer immers zo gereinigd. En dat hij precies die schrobzuigmachine wist die bij het bedrijf zou passen.

Efficiëntie en positieve uitstraling ineen
Op het moment dat RD4 de Henry machine – onderdeel van het Happy Cleaning-concept van Numatic – zag, was de beslissing al genomen. Efficiëntie en positieve uitstraling ineen. Dat sluit goed aan bij de positieve bijdrage, die RD4 met haar recycling van goederen, beheer milieuparken, straatreiniging en gladheidbestrijding aan diverse gemeenten in Limburg levert. De schrobzuigmachine werd dan ook hartelijk ontvangen door Corné Hout en Mike Leers.

Op de foto staan v.l.n.r. Paul Goltstein (Meka), Corné Nout en Mike Leers (RD4) en Martijn Korbee (Numatic).

 

×