Dolmans Specialistische Reiniging zet zich in voor NLdoet

Schoonmaakjournaal - Dolmans SR - NL doetIn het kader van NLdoet heeft Dolmans Specialistische Reiniging vrijwilligerswerk verricht bij Scoutingsvereniging Harderwijk. De actie NLDoet van het Oranjefonds  vond officieel al plaats op 10 en 11 maart. Als onderdeel van deze actie hebben vrijwilligers dit weekend hun handen uit de mouwen gestoken en diverse klussen en werkzaamheden uitgevoerd bij de scoutingvereniging Verbraak Margriet Groep in Harderwijk.

Voor algenaanslag op de daken werd contact opgenomen met Laetitia Simonis, directeur van Dolmans Specialistische Reiniging. Zij wilde met haar specialisten deze uitdaging graag aan gaan en zodoende was Dolmans ook actief tijdens dit verlate NLdoet initiatief.

Na het schoonspuiten door Dolmans waren ook de Lionsclub Harderwijk en ouders actief bij de werkzaamheden, waaronder het in de bruinoleum zetten van twee gebouwen. Dankzij Dolmans, de Harderwijkse Lionsclub en de betrokken ouders van de scoutingvereniging, ziet alles er weer spikspan uit en kan het zomerseizoen gaan beginnen.

Over Dolmans
Dolmans is begonnen in 1958 als schoonmaakbedrijf, inmiddels zo veel meer dan dat. Met een grote diversiteit aan diensten en zo’n 2.000 medewerkers vormen we een groep van specialisten die net een stapje extra zetten voor duizenden klanten als het gaat om schoonmaak, calamiteiten, asbest sanering, facility management en specialistische reiniging.

De Dolmans groep bestaat uit: Dolmans Schoonmaak Diensten, Dolmans Calamiteiten Diensten, Dolmans Specialistische Reiniging, Dolmans Facility Management en Dolmans Milieu Techniek. De Dolmans groep biedt een landelijke dekking met 22 vestigingen waarbij het hoofdkantoor gevestigd is in IJsselstein en waar nodig werkt ze samen.

×