Novon steunt Nederlands grootste Bevrijdingsfestival

Bevrijdingsfestival OverijsselHet grootste Bevrijdingsfestival van Nederland start een uniek crowdfunding project op. Novon Schoonmaak is een van de eerste sponsors die hierop in haakt en geeft honderd van zijn medewerkers op 5 mei de ‘vrijheid’.

“Voor mij is het Bevrijdingsfestival een belangrijk moment in het jaar. We vieren onze vrijheid, we staan er bij stil en waarderen het. Dit kan toch niet mooier dan door met elkaar te genieten van geweldige muziek. Met deze actie bezorg ik 100 collega’s een 5 mei om nooit meer te vergeten”, legt Jacco Vonhof, directeur van Novon Schoonmaak uit Zwolle uit

Niek van der Sprong die met zijn team het Bevrijdingsfestival organiseert: “Het publiek steunt het festival massaal door ieder jaar in grote getale naar Zwolle te komen. We zijn niet voor niets het grootste bevrijdingsfestival van Nederland. Waarom dit trouwe publiek niet de mogelijkheid bieden zich even het podium toe te eigenen en een kijkje achter de schermen te nemen?”

De honderd medewerkers van Novon pakken op 5 mei een uniek fotomoment én het podium even helemaal voor zichzelf. Maar zij krijgen ook toegang tot de Press & Guest ruimte en de kans om het festival vanaf de beste plaatsen te bekijken.