Met Fira zilver is CSU opnieuw MVO koploper

beeldmerk_FIRA_ZilverHet Fira Platform heeft CSU opnieuw niveau Zilver toegekend. Daarmee behoort het schoonmaakbedrijf ook in 2016 tot de MVO-koplopers in Nederland. In dit digitale register maken organisaties hun MVO-prestaties zichtbaar. Het koppelt ondernemingen die duurzaam inkopen aan potentiële duurzame leveranciers. Hierdoor maken zij gemakkelijker duurzame keuzes, die aansluiten bij hun bedrijfsstrategie. MVO is bij CSU stevig geworteld in de dagelijkse bedrijfsvoering.

CSU legt de nadruk op mens- en milieugerelateerde onderwerpen, zoals vak- en taalopleidingen, budgetcoaching, lifestyle advisering, hulp bij psychische/ lichamelijke klachten, brede inzet van SROI, gratis fysiotherapie, duurzaam inkopen en CO2-preventie. Transparantie richting stakeholders is daarbij essentieel. Het FIRA Platform verifieert jaarlijks de MVO-informatie, waardoor MVO bij klanten op basis van betrouwbare gegevens bespreekbaar gemaakt wordt. Kijk voor meer informatie op: www.fira.nl.

Over CSU
CSU is vanuit 30 vestigingen landelijk actief in schoonmaak. De onderneming heeft hoofdvestigingen in Uden, Amsterdam, Apeldoorn, Eindhoven, Rijswijk en Rotterdam. CSU biedt werk aan 12.000 mensen en behoort tot de top 3 van schoonmaakbedrijven in Nederland. CSU is een familiebedrijf, waarin ook het management participeert. Het bedrijf is gecertificeerd met het OSB-Keurmerk en de CO2-prestatieladder. CSU is door Great Place to Work acht jaar op rij bekroond tot een van de beste werkgevers van Nederland. Het bedrijf ontving het predikaat Best Managed Company 2015. In datzelfde jaar won het de eerste Golden Service Innovatie Award. In 2016 werd CSU voor het derde jaar op rij gecertificeerd als ‘Top Employer Nederland’. CSU won in 2012 als eerste Nederlandse schoonmaakbedrijf de MVO-award en prolongeerde die titel met de winst van Golden Service MVO Award 2015.