Met FIRA certificaat Zilver zet Asito volgende MVO-stap

Asito - Sander HaasAsito heeft het FIRA certificaat Zilver behaald. De transitie van de Brons certificering naar Zilver is tot stand gekomen na een grondige audit door verificatiebureau FIRA. Asito zet hiermee een volgende stap in MVO verslaglegging en verantwoording.

Sander Haas, manager MVO bij Asito: “Via onze website en andere kanalen delen we zoveel mogelijk informatie rondom onze duurzaamheidsinspanningen en behaalde certificaten. FIRA is een platform dat al deze informatie combineert, onafhankelijk verifieert en openbaar maakt. Hierdoor kunnen wij op eenvoudige wijze onze informatie delen met geïnteresseerde stakeholders.”

Verbinden
Haas vervolgt: “Asito’s duurzaamheidsbeleid is gericht op het delen van kennis en ervaring. We willen klanten, leveranciers en andere stakeholders helpen bij hun duurzaamheidsinspanningen en ook verbindingen leggen tussen deze stakeholders. Een platform als FIRA helpt ons hierbij.”

Over Asito
Asito is met 10.000 medewerkers een van de grootste schoonmaakbedrijven in Nederland. Het bedrijf legt een sterke focus op maatschappelijk verantwoord ondernemen. Dit komt onder meer tot uiting in de diverse samenstelling van het personeelsbestand