Berendsen publiceert gratis e-book voor zichtbaarder facilitair bedrijf

Van A tot toilet - cover e-bookHoudt u zich bezig met facility management? Runt u een schoonmaak- of facilitair bedrijf of afdeling? Het e-book Van A tot toilet is bedoeld voor facilitair managers en andere (schoonmaak)professionals, die zich bezighouden met facility management. Vanuit haar expertise en visie als leverancier van een groot aanbod aan diensten in toilethygiëne, matten, bedrijfskleding en cleanroomartikelen publiceert Berendsen nu het e-book Van A tot toilet, een e‑book over customer experience. “We zorgen ervoor dat onze klanten veilig en hygiënisch werken, zonder zorgen. In dit praktische e-book draait het om het beheer van facilitaire processen en de zorg dat de organisatie zich op haar primaire taken kan richten. Zonder zorgen.”

“Dit laatste is ook direct de reden voor het ontstaan van dit e-book”, vertelt Malou Jansen, business development manager van Berendsen. “Als het facilitair bedrijf zijn werk goed uitvoert, is het min of meer onzichtbaar. Maar hier kleven nadelen aan. Wat mensen niet zien of opmerken, zijn ze geneigd te onderschatten. Wanneer zich een bezuinigingsronde aandient, zal het management weinig problemen zien in het korten op een afdeling waarvan ze het belang niet op waarde weten te schatten. Dit moet je als facilitair afdeling zien te voorkomen. Het is dus van belang de afdeling zichtbaar te maken. Hier komt het begrip customer experience of klantbeleving om de hoek kijken. Een in de marketing veel gebruikte term en hét antwoord op de vraag hoe je het facilitair bedrijf een gezicht geeft. Hierover lees je meer in dit e-book.”

Aan de slag
Van A tot toilet is een e-book over een meer zichtbaar facilitair bedrijf en het creëren van de wow-factor. Een interactief en echt doeboek met tips en tricks voor (een eenvoudige) implementatie van klantbeleving. Wilt u ook aan de slag met het vergroten van de zichtbaarheid van uw facilitaire afdeling? Laat dan uw gegevens achter (bedrijfsnaam, naam en e-mailadres) in het contactformulier. Het e-book Van a tot toilet wordt u dan per mail toegestuurd.

Het e-boek is tot stand gekomen in samenwerking met Schoonmaakjournaal, TH&P en Atir. Via deze link kunt u het e-book Van A tot toilet gratis aanvragen: http://www.berendsen.nl/van-a-tot-toilet.

Over Berendsen
Berendsen is een bedrijf met meer dan 100 jaar ervaring en een groot aanbod aan diensten in 17 Europese landen. Onze uiteenlopende diensten hebben één belangrijke overeenkomst: Ze zorgen ervoor dat onze klanten veilig en hygiënisch werken, zonder zorgen.

×