5 juni 2015

Waterschapsbedrijf Limburg matcht met MVO-beleid Vendor

Het Waterschapsbedrijf Limburg (WBL) ging in 2011 in zee met Vendor, de toilethygiënespecialist uit Tilburg. Doorslaggevend bij deze keuze was de goede prijs-kwaliteitverhouding van de producten en dienstverlening, Vendors MVO-beleid en unieke handdrogingsoplossing.

John Leijendekkers, coördinator Facilitaire Zaken unit HRM van het Waterschapsbedrijf Limburg (WBL), licht toe: “Vendor gaf ons het beste advies voor de juiste toiletinrichting, toilethygiëne-artikelen en dienstverlening tegen de beste prijs. We hebben alle automaten en dispensers in dezelfde lijn van handdroging, handreiniging, toiletrolautomaten, luchtverfrissing, dameshygiëne tot toiletborstelgarnituur. Door Vendor zijn de toilethygiënevoorzieningen altijd beschikbaar en hoeven we hier niet naar om te kijken. Onze toiletbezoekers beschikken op elk moment over toiletpapier, zeep en een schone handdroogvoorziening. Het bijvullen van de handdoekautomaat is gemakkelijk, omdat een handig indicatievenster aangeeft wanneer we de automaat moeten bijvullen. Doordat het gebruik de handdoekautomaat geen papierafval oplevert, heeft WBL altijd een opgeruimde toiletruimte. Onze toiletgroepen zorgen voor een positieve beleving bij de toiletbezoekers.”

Vendor biedt diverse handdrogingsoplossingen die aansluiten bij de wensen van de klant: handdoekautomaten met altijd een schone papieren handdoek, vouwhanddoekhouders met losse hygiënische papieren handdoekjes, Autocut papierdispensers waarbij de papieren handdoeken automatisch worden doorgevoerd, handdoekautomaten met wasbare, katoenen handdoekrollen of elektrische handdrogers.

Duurzaam in alle opzichten
Vendor heeft een harmonieuze aandacht voor People, Planet en Profit. Leijendekkers vervolgt: “We vinden het plezierig en belangrijk dat Vendor maatschappelijk verantwoord ondernemen centraal stelt. WBL innoveert vanuit maatschappelijke verantwoordelijkheid en betrokkenheid. Het MVO-beleid van Vendor past uitstekend bij onze missie en visie.”

Deel dit artikel

Ook interessant: