2 september 2015

Vendor verbreedt dienstverlening naar 7 dagen per week

Vanaf 1 september staat Vendor zeven dagen per week klaar voor alle klanten. Dit betekent dat de klantenservice op het telefoonnummer 0800-0448 en per mail [email protected] te bereiken is op werkdagen van 8.00 uur tot 21.00 uur (vrijdag tot 20.00 uur), zaterdag van 9.00 uur tot 18.00 uur en zondag van 12.00 uur tot 18.00 uur. Daarnaast kunnen ook leveringen en dienstverlening plaatsvinden in de avond en het weekend.

Met de nieuwe openingstijden en dienstverlening op zaterdag en zondag is Vendor nog beter in staat om flexibel de wensen van de klant in te vullen. Vendor is door deze belangrijke verbetering de eerste landelijke leverancier van toilethygiëne dienstverlening die dit waarmaakt.

Over Vendor
Vendor biedt verfrissende oplossingen voor de toiletruimte waar bezoekers zich thuisvoelen en even op adem kunnen komen. Onze dienstverlening en producten zijn volledig gericht op onze klanten en hun toiletbezoekers. We staan altijd klaar om te zorgen dat het nergens aan ontbreekt. Klanten kunnen rekenen op een frisse toilet omgeving. Onze producten zijn aangenaam in het gebruik, goed voor onze gebruikers en de natuur. Meer informatie: www.vendor.nl

 

Deel dit artikel

Ook interessant: