21 september 2015

Vendor Sanitairbus biedt unieke toiletbeleving op Zuiderzee Klassieker

Deelnemers en bezoekers aan de vijfde editie van de Zuiderzee Klassieker – die de Maag Lever Darm Stichting (MLDS) op 26 september in Almere organiseert – kunnen met een gerust hart naar het toilet. De sanitairbus met Vendor toilethygiëne-oplossingen staat op het terrein van Yakult. Hier vindt het vertrek en de finish plaats van het wielerevent, waarbij het inzamelen van geld voor onderzoek in de strijd tegen darmkanker centraal staat. Een schoon, hygiënisch toiletbezoek in een bijzondere sfeer is gegarandeerd. Vendor stelt de sanitairbus kosteloos ter beschikking en wil op deze wijze een steentje bijdragen.

Het gebruik van hoogwaardige keramiek, RVS en LED-verlichting geeft de sanitairbus een designuitstraling, waardoor de bus vijfsterrenwaardig is. Het herendeel beslaat twee toiletten, vier urinoirs en een dubbele wastafel. Het andere deel, voor de dames, herbergt acht toiletunits, een dubbele wastafel en een verschoonplek voor baby’s. Er is zelf een zitgedeelte voor wachtenden.

De bus is volledig self-supporting qua stroom door de ingebouwde zonnepanelen op het dak. De opgevangen urine van de heren wordt gerecycled.

Vendor – partner van de Maag Lever Darm Stichting – verzorgt in de sanitairbus de vijfsterren toilethygiëne, bestaande uit handdroging, handreiniging, luchtverfrissing en de toiletrolautomaten met toiletpapier. Hierdoor beschikken toiletbezoekers over een hygiënisch toilet, toiletpapier, zeep en een schone handdoek.

Meer informatie: www.vendor.nl, www.zuiderzeeklassieker.nl en www.mlds.nl

 

Deel dit artikel

Ook interessant: