15 oktober 2015

Vandaag extra aandacht voor handen wassen in Vendor Washrooms

Vendor schenkt vandaag, 15 oktober, – op de Internationale Dag van het Handen Wassen – extra aandacht aan het belang van het wassen van de handen. Alle handdoekautomaten op vestigingen van Vendor Washrooms zijn voorzien van een poster, die bij de toiletbezoeker bewustzijn creëert over handhygiëne.

Om stil te staan bij de Internationale Dag van het Handen Wassen, besteedt Vendor in haar openbare toiletten aandacht aan het belang van het wassen van de handen. Handen wassen – bijvoorbeeld na het toiletbezoek – speelt immers een belangrijke rol bij het terugdringen van ziektes zoals diarree.

Dré Broeken, commercieel directeur Vendor: “Handen wassen met zeep voor het eten en na een toiletbezoek, is de meest effectieve en goedkope manier om infectie met bacteriën die diarree veroorzaken, te voorkomen.”

Vendor heeft het handen wassen en creëren van bewustzijn over handhygiëne altijd centraal staan. De toilethygiëne specialist biedt in dit kader communicatiepakketten ter verbetering van de hygiëne, uiteraard afgestemd op de doelgroep. Broeken: ”Onze klanten zijn erg enthousiast over de wijze waarop zij hierin ondersteund worden.”

Meer informatie: www.vendor.nl en www.vendorwashrooms.nl

Deel dit artikel

Ook interessant: