18 januari 2016

SCA en FMN verlengen zilveren partnerschap

SCA blijft ook dit jaar Zilveren Partner van FMN, de beroepsvereniging voor het facilitaire domein. Vorige week onderstreepten beide partijen hun samenwerking met de uitreiking van het Zilveren Partner-certificaat tijdens een meet & greet met de leden van FMN op de stand van SCA op de vakbeurs Facilitair in Den Bosch.

SCA, dat onder meer onder de merknaam Tork hygiëneproducten en services levert aan de facilitaire markt, werkt al sinds september 2009 samen met FMN. Bestuurslid Werner Leenders van FMN verheugt zich op de voortzetting van de samenwerking met de Nederlandse tak van het Zweedse concern: “Samen met onze partners geven wij een boost aan de ontwikkeling van het vakgebied en kennisoverdracht naar onze leden. SCA is een gerenommeerd bedrijf met een bijzonder mooi trackrecord als het gaat om vernieuwende antwoorden op milieu-, duurzaamheids- en hygiënevraagstukken. Thema’s die voor onze leden en voor het vakgebied een steeds belangrijkere rol krijgen.”

Waardecreatie
Ook Eduard Devenijns van SCA is blij met de samenwerking met FMN. “Duurzaamheid is voor ons geen modewoord, maar een integraal onderdeel van ons bedrijfsmodel en groeistrategie. Met onze duurzaamheidsfilosofie creëren wij waarde. Voor onze klanten, voor onszelf en voor onze omgeving. Onze jarenlange kennis en ervaring op dit vlak delen wij graag met de leden van FMN.”

Over FMN
FMN is de beroepsvereniging voor het facilitaire domein. De leden van FMN zijn werkzaam in uiteenlopende sectoren en diverse facilitaire branches. In de facilitaire sector werd in Nederland in 2013 bijna 80 miljard euro omgezet*). FMN is partner van de internationale organisatie voor facility management, IFMA.

 

Deel dit artikel

Ook interessant: