17 februari 2015

Intelligente CWS Paradise Air Bar geursysteem: verrassend veelzijdig

Met de nieuwe Paradise Air Bar brengt CWS een revolutie onder de  kamergeuren teweeg. Spontaan schakelen tussen twee verschillende geurtonen of de geurintensiteit opvoeren als dat nodig is? Geen enkel probleem! De Air Bar is de eerste geurdispenser met een geïntegreerde gebruikersinterface, gemakkelijk in gebruik en voorzien van een aantal instellingen. Of het nu toiletruimtes, recepties, vergaderzalen, spa’s of rookruimtes betreft: een gezellige kamergeur is slechts een druk op de knop van u verwijdert. Het fraaie design maakt de Air Bar tot high lite in elke kamer.

Een probleem dat we allemaal kennen: onaangename geuren tijdens een conferentie. De concentratie neemt af en ondanks frequente ventilatie wordt de atmosfeer in de ruimte gewoon niet beter. De nieuwe Air Bar geurdispenser zorgt ervoor dat de sfeer in gesloten ruimtes wél aangenaam blijft. Dankzij de negen speciale en verschillende geuren wordt effectief gefocust op nare luchtjes, zoals zweet, rook en toiletgeuren, maar de geuren zelf zijn niet benauwend.

Neutraliseren
“Bij de ontwikkeling van de geuren voor CWS was het bijzonder belangrijk voor ons dat de nieuwe geuren de nare luchtjes neutraliseerden in plaats van ze alleen te verdoezelen. Daarom ontwikkelden wij speciale eigenschappen, de zogenaamde geurneutralisators”, legt parfumeur Fred Naraschkewitch van internationaal geurexpert Fragrance Resources uit. Daarnaast zijn in de geuren uitsluitend componenten gebruikt die niet schadelijk zijn voor mens of milieu. De hypoallergene werking is getest en bevestigd door een onafhankelijk instituut. De gebruiker kan zelf, direct via de dispenser, instellen hoe sterk een geur wordt ingezet. De geur wordt geleidelijk door de ruimte verspreid via een diffusiesysteem – dus niet gespoten.

Continuïteit
Twee cartridges in de dispenser staan garant voor een continue geurervaring gedurende zes maanden (gebaseerd op ongeveer 12 uur gebruik, 7 dagen per week, intensiteitniveau 3 en kamertemperatuur 20° C). Zodra één cartridge leeg is, schakelt het apparaat automatisch over op de tweede cartridge.

Intuïtief en slim
De gebruikersinterface van de dispenser biedt een ruim aantal instellingen en is gemakkelijk gelijktijdig te gebruiken. U kunt schakelen tussen de twee verschillende cartridges/geuren wanneer u wilt. De geurintensiteit kan op vier niveaus worden ingesteld en kan, indien gewenst, in een oogwenk worden gewijzigd. Een wit servicelampje aan de buitenkant van de automaat waarschuwt als het tijd is om de geurcartridges of batterijen te vervangen.

Keur aan mogelijkheden
De Air Bar is niet alleen geschikt voor het elimineren van nare luchtjes in toiletten en conferentiezalen, maar kan ook een aangename sfeer in recepties en spa’s creëren. Het biedt een ‘vers’ alternatief in zorginstellingen en kantoorgebouwen waar het niet altijd mogelijk is om goed te ventileren. Het geursysteem is ook uitermate geschikt om de lucht op plekken waar gerookt wordt te neutraliseren.

De negen CWS geuren zijn genaamd: Sweet Orange, Flower Rain, Peach Heaven, Ocean Fresh, Summer Sense, Forest Soul, Silent Wood, Secret Spa and Magic Fruit. Elk op hun beurt zijn ze afgestemd op specifieke toepassingsgebieden en daardoor bijzonder effectief onder elke omstandigheid.

Functioneel, elegant, modern
Door het minimalistische ontwerp heeft de Air Bar een elegante, moderne uitstraling en integreert het geursysteem in elke omgeving. De Air Bar kan eenvoudig worden gemonteerd op elke muur. Verwisselbare kleurelementen in de zeven kleuren van de ParadiseLine zorgen ervoor dat de dispenser altijd bij de overige producten uit deze productlijn past.

Met of zonder full service
De CWS Air Bar kan met of zonder onze full-serviceabonnement worden gehuurd. Full service houdt in dat naast installatie en onderhoud, ook het complete onderhoud plaatsvindt, inclusief dispenserinstellingen, levering en vervanging van verbruiksartikelen, zoals cartridges en batterijen.

Over CWS
CWS Nederland is een dochteronderneming van een van de internationaal toonaangevende leveranciers van professionele en innovatieve allround oplossingen voor sanitaire ruimtes en textieldiensten. Hiertoe behoren o.a. de bekende CWS handdoek-, zeep-en geur-dispensers, entreematten en milieuvriendelijke sensor-kraanconcepten en Washroom Media. Onze klanten profiteren van de professionele allround dienstverlening, inclusief persoonlijk advies en regelmatig onderhoud. Het hoofdkantoor is gevestigd in Duitsland en is een dochteronderneming van het Haniel-concern. Haniel heeft een totale verkoopomzet van circa € 27 miljard per jaar en heeft ongeveer 56.000 werknemers en is een van meest succesvolle Duitse familiebedrijven ter wereld.

Deel dit artikel

Ook interessant: