5 november 2015

Hygiëneadviseurs Uniqcare gecertificeerd preventieadviseur RI&E

Uniqcare als veilige kennispartner: de hygiëneadviseurs van Uniqcare hebben hun certificaat behaald voor preventieadviseur RI&E. Met dit predicaat transformeert de traditionele accountmanager in toilethygiëne naar een gecertificeerd hygiëneadviseur, die ook focus heeft op risico-inventarisatie en evaluatie.(RI&E). Dit specifiek op de deelgebieden toilet-, hand-, schoonloop- en wondhygiëne.

Op deze wijze positioneert Uniqcare zich op een unieke wijze steeds meer als kennispartner in een relatief traditionele markt. Het komt er in de praktijk op neer dat de klant aan de hand wordt meegenomen door zijn eigen organisatie en zich bewust wordt van alle hygiënerisico’s. Van de juiste toiletaccessoires tot de meeste essentiële EHBO-middelen. Hieruit volgt een aanbeveling die een klant helpt zijn organisatie écht veiliger te maken en ondergeschoven kindjes weer tot onderwerp te verheffen.

Directeur van Uniqcare, Ernst-Jan van der Graaf: “Veiligheid op de werkvloer is de eerste belangrijke behoefte van medewerkers. Het is namelijk onze visie om een klant gedurende de samenwerking meer support te bieden en kennis bij te brengen als hier behoefte aan is. We vullen het in bovenop onze primaire dienstverlening en creëren zodoende een meer waardevolle samenwerking. Het is de opmaat naar verdere differentiatie op de vier hygiëneonderwerpen.

Op de vakbeurs Facilitair – in januari in Den Bosh, zal Uniqcare met de slogan Passie voor hygiëne meer toelichting geven op de ingeslagen weg.

Deel dit artikel

Ook interessant: