7 december 2015

Dreumex presenteert totaalconcept toiletruimten op vakbeurs Facilitair

Dreumex presenteert het totaalconcept voor toiletruimten op de vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer op woensdag 13, donderdag 14 en vrijdag 15 januari in de Brabanthallen in Den Bosch.

Aansluitend op het beursthema, besparing door noviteiten, presenteert Dreumex haar kostenbesparende, efficiënte en duurzame totaalconcept voor toiletruimten. Extra aandacht gaat uit naar handdroger Xlerator Eco met haar opmerkelijke prestaties. Dankzij innovatieve technologie en een uitgekiend design bespaart Xlerator Eco aanzienlijk op het gebied van kosten, tijd en milieu. De handdroger is bijvoorbeeld 95% goedkoper dan papieren handdoekjes en gebruikt 80% minder energie dan gewone handdrogers. Bovendien maakt Xlerator Eco de handen in 15 seconden droog.

Winning team washroom
De Xlerator Eco is onderdeel van het totaalconcept voor toiletruimten. Onder het motto The winning team for your washroom wordt de handdroger gecombineerd met ’s werelds meest innovatieve zeepdispensersysteem: Omnicare. Dit systeem biedt de laagste kosten per wasbeurt, heeft een zeer efficiënt touch-free doseersysteem, werkt met eenvoudig te verwisselen cartridges en kent geen restproduct. Luchtverfrisser GoldFresh maakt het pakket compleet.

Dreumex presenteert het totaalconcept voor toiletruimten op stand 1F.102.

Best practice
Tuincentrum Intratuin is overtuigd en voert besparing door met gebruik van Xlerator Eco. Het tuincafé van de Intratuin-vestiging in Emmen wordt dagelijks door gasten bezocht. Toilethygiëne speelt hier een belangrijke rol. Door het gebruik van papieren handdoeken is het tijdens topdrukte een uitdaging de toiletruimte schoon te houden. Bovendien was het papier een vervelende kostenpost. Dit waren redenen voor Janine Barkema, manager Tuincafé, om te besluiten over te stappen op onderhoudsvrije handdrogers, die niet inleveren op het gebruikersgemak. “De energiezuinige Xlerator Eco bespaart direct op de papierkosten en de investering is voor Intratuin Emmen binnen een jaar al weer terugverdiend”.

Deel dit artikel

Ook interessant: