5 november 2015

DeLaMar Theater optimaliseert geurbeleving met Vendor

Bij de bouw van het vernieuwde DeLaMar Theater koos adjunct-directeur Robert Guijt voor de toilethygiëne-oplossingen van Vendor. Het unieke theater – dat eind november haar 5 jarige jubileum viert – optimaliseerde recentelijk met Vendor de geurbeleving op haar toiletten.

Guijt heeft jarenlange ervaring in de theatersector en weet als geen ander hoe belangrijk een positieve indruk van de toiletbezoeker is. Guijt vertelt: “DeLaMar wil haar gasten beleving bieden. Het gehele bezoek aan ons theater moet kloppen. De beleving moeten gasten ook in de toiletten terugzien. Bij Carré – waar ik ook als adjunct directeur werkzaam ben geweest – was ik uiterst tevreden over de toilethygiëne oplossingen van Vendor. Tijdens de bouw van het vernieuwde DeLaMar Theater, heb ik opnieuw diverse leveranciers van toilethygiëne op een rij gezet. Vendor kwam weer het beste uit de bus. Wat de doorslag gaf, is de handdoekautomaat, die tussentijds bij te vullen is door de schoonmaker. Daardoor weten we zeker dat onze gasten altijd hun handen kunnen drogen. Als theater hebben wij te maken met veel toiletbezoeken in de pauzes. Veel andere handdroogsystemen kunnen deze pieken niet aan en staan daardoor soms leeg. Dat past niet bij de toiletbeleving die we willen garanderen. We willen dat elke toiletbezoeker op elk moment de beschikking heeft over toiletpapier, zeep en handdroging. Dat garanderen de Vendor toilethygiëne oplossingen. Verder hebben de automaten een elegant design. Wij hebben gekozen voor de Metal-uitvoering. Hierdoor hebben de toiletruimtes een luxe, moderne uitstraling.  Het grote voordeel van de Metal-uitvoering ten opzichte van roestvrij staal is dat de Metal-uitvoering ongevoelig is voor vingerafdrukken, dus makkelijk in het onderhoud.”

Aangename geur essentieel
Guijt vervolgt: “Naast dat alles aanwezig is voor onze toiletbezoekers en dat de uitstraling van de toiletten top is, is een aangename geur uiteraard belangrijk. Doordat onze toiletten zich onder de grond bevinden, was het voor ons moeilijk om dit op elk moment van de dag te garanderen. Vendor breidde enige maanden geleden haar productassortiment uit met de Sense Geurmachine. De geurmachine was voor ons een geweldige oplossing. De machine is aangesloten op het bestaande luchttoevoersysteem, waardoor de geur verspreid wordt. We hebben tijdens een uitgebreide geursessie voor de geuren Fresh Rainforrest en Bamboo gekozen. Het grote voordeel van deze geuroplossing is dat wij de geurintensiteit online naar wens kunnen instellen. Zo kunnen wij de geur per toiletruimte afstemmen op de te verwachte bezoekerspieken. In de rookruimte hebben we de geur Anti Smoke. Deze neutraliseert de rook. Hier zijn de gasten ook erg enthousiast over.”

Langetermijnrelatie
Vendor en DeLaMar hebben alweer een jarenlange samenwerking. Guijt besluit:Met Vendor hebben we een partner die dezelfde beleving en kwaliteit nastreeft. We investeren beiden in het partnership. Ik hecht een groot belang aan een lange termijn relatie. Vendor is voor mij een betrouwbare, flexibele partner. Ik heb een zeer prettige klik met mijn contactpersoon, Dennis Schnitzler. Hij denkt met ons mee en we schakelen lekker samen. Ik vind het fijn dat ik als klant gewaardeerd word. Dat gevoel heb ik bij Vendor. Daarom ben ik oprecht een zeer tevreden klant.”

Over Vendor
Vendor biedt verfrissende oplossingen voor de toiletruimte waar bezoekers zich thuis voelen en even op adem kunnen komen. Onze dienstverlening en producten zijn volledig gericht op onze klanten en hun toiletbezoekers. We staan altijd klaar om te zorgen dat het nergens aan ontbreekt. Klanten kunnen rekenen op een frisse toilet omgeving. Onze producten zijn aangenaam in het gebruik, goed voor onze gebruikers en de natuur. Voor meer informatie: www.vendor.nl.

Over DeLaMar Theater
Het DeLaMar Theater in hartje Amsterdam heeft een theatergeschiedenis die tot de verbeelding spreekt. Grote namen als Wim Kan, Wim Sonneveld en Freek de Jonge traden op in het vroegere Nieuwe de la Mar Theater aan het Leidseplein. De programmering van het huidige DeLaMar Theater met twee zalen en ruim 1500 stoelen, sluit aan op deze traditie. Het DeLaMar Theater programmeert voornamelijk toneel, cabaret en musical. Deze drie genres worden aangevuld met jeugdvoorstellingen (in de schoolvakanties), muziektheater, concerten en theatercolleges. Het theater onderscheidt zich door voorstellingen steeds vaker exclusief en voor een langere periode te presenteren, waardoor bezoekers uit het hele land het DeLaMar Theater weten te vinden. Voor meer informatie: www.delamar.nl.

Deel dit artikel

Ook interessant: