12 februari 2015

Carré over Vendor: “Wij doen geen concessies in toilethygiëne”

Koninklijk Theater Carré is al meer dan acht jaar tevreden klant van Vendor en verlengde daarom zonder twijfel de samenwerking met de toilethygiënespecialist. Martijn van Heemskerck van Beest, manager publieksservices Koninklijk Theater Carré: “ Vendor biedt onze gasten altijd een schoon en fris toilet. Ze verdient een dikke 8 voor de geleverde prestaties de afgelopen jaren”.

Koninklijk Theater Carré heeft al 127 jaar haar deuren voor haar bezoekers geopend, waarbij met een diversiteit van voorstellingen een zeer gevarieerd publiek dag in dag uit wordt ontvangen. De meeste gasten bezoeken het toilet bij binnenkomst, in de pauze of bij vertrek. ”De indruk die wij met het toilet achterlaten, is er altijd één die blijft hangen. We vinden het dan ook belangrijk dat de toiletten van ons theater er netjes uit zien. De handdoekautomaten worden door ons schoonmaakpersoneel tussentijds bijgevuld. Hierdoor treffen onze gasten nooit een lege automaat. Wat de toilethygiëne betreft, doen wij geen concessies, omdat de toiletten iets zeggen over de rest van het theater”, aldus Van Heemskerck van Beest. 

Goede samenwerking
Carré is 8 jaar geleden in contact gekomen met Vendor. Van Heemskerck van Beest licht toe waarom er voor Vendor is gekozen: “Vendor heeft een sterke merknaam. De automaten zijn zeer onderscheidend: het design van de automaten heeft een chique uitstraling. De prijs staat goed in verhouding met de kwaliteit. In de loop van de jaren zijn we overgestapt op ‘full service’. Dat wil zeggen dat Vendor serviceverleners optimale toilethygiëne garanderen zonder dat we er omkijken naar hebben. Zeepdispensers worden bijgevuld, luchtverfrissers en damesverbandcontainers gewisseld. De levering is afgestemd op de benodigde hoeveelheid. Hierdoor hebben we altijd voldoende voorraad en nooit veel te veel. De automaten van Vendor functioneren altijd. Toen het contract afliep, is er daarom onherroepelijk besloten om de samenwerking met Vendor voort te zetten.” Voor Vendor is het een voorrecht om Koninklijk Theater Carré haar toilethygiëne oplossingen en diensten te leveren.

Perfect onder controle
Werknemers, artiesten en gasten zijn tevreden over de toilethygiëne van Vendor. “Toilethygiëne is van levensbelang voor Carré. Vendor luistert goed naar ons als klant. Afspraken worden nagekomen. Ze heeft alles perfect onder controle!”, besluit Van Heemskerck van Beest.

Over Vendor
Vendor is vanaf 1961 toonaangevend op het gebied van toilethygiëne en actief in meer dan 30 landen. Als specialist biedt Vendor op duurzame en transparante wijze een optimale toilethygiëne voor haar klanten. Een positieve beleving, uitstraling en optimale beschikbaarheid zijn hierbij de belangrijkste kernwaarden waarbij de toiletbezoeker centraal staat. Via een uitgebreid servicenetwerk zorgt Vendor dagelijks voor hoogwaardige en stipte dienstverlening bij vele duizenden klanten.

Deel dit artikel

Ook interessant: