19 november 2015

Vendor Washrooms ontvangt miljoenste bezoeker van 2015

Vendor Washrooms zette vanochtend – op Wereld Toilet Dag – haar miljoenste bezoeker van dit jaar in het zonnetje. Het openbaar toiletconcept waar een prettige toiletervaring centraal staat heeft een recordaantal bezoekers gehad. Met het aanhoudende succes zal – statistisch gezien – 1 op de 15 Nederlanders aan het eind van het jaar Vendor Washrooms hebben bezocht.

Emilie Aartsen uit Utrecht werd door marketing manager Miriam Jansen verrast met een bos bloemen geheel in de kleuren van Vendor Washrooms. Aartsen reageerde enthousiast ‘’Ik vind het erg leuk dat ik de miljoenste bezoeker van Vendor Washrooms van dit jaar ben. Ik kom elke week in de Markthal en maak dan altijd gebruik van de toiletten van Vendor. De toiletten zijn schoon en van alle gemakken voorzien. Het spreekt mij aan dat Vendor Washrooms haar toiletbezoekers op Wereld Toilet Dag bewust maakt van het feit dat 2,5 miljard mensen wereldwijd geen sanitaire voorzieningen hebben”. Toiletbezoekers kunnen in het kader van Wereld Toilet Dag de verkregen voucher van € 0,50 doneren.

Bij Vendor Washrooms is het winkelend publiek altijd verzekerd van een hygiënisch toilet. Na betaling ontvangt de bezoeker bovendien een voucher van € 0,50, die ingewisseld kan worden bij een van de deelnemende partners. Mevrouw Aartsen: “De voucher heb ik al vaak bij een aankoop ingeleverd. Zo kost een plezierig toiletbezoek slechts 20 cent.’’

Meer informatie: www.vendorwashrooms.nl

 

Deel dit artikel

Ook interessant: