25 januari 2016

Wecoline Combinator: de glasbewassingsinnovatie van 2016

Wecoline introduceert de Combinator van Moerman, de innovatie van 2016 voor de glazenwasser. Een multi-tool waarmee in één handeling inwassen en afnemen gerealiseerd wordt. Dus geen extra handeling meer voor wisselen van gereedschap.

De Combinator is een combinatie van een microvezel inwashoes en de in 2015 succesvol geïntroduceerde Liquidator. De zijkanten van de liniaal zijn schuin afgevlakt. Hierdoor kan het complete raam in één keer afgenomen worden zonder waterrestanten in hoeken en randen achter te laten.

Gebruik
De Combinator is op twee manieren te gebruiken. De inwashoes aan dezelfde zijde als de lineaal: in één handeling inwassen en trekken. Of de inwashoes aan de andere zijde dan de liniaal: inwassen, de multi-tool omdraaien en trekken. Nadrogen is niet nodig, het levert een aanzienlijke tijdsbesparing.
Eigenschappen Ruitreiniging met de lichtgewicht Combinator is zeer ergonomisch en eenvoudig. De raamwisser geeft bovendien minder wrijvingskracht waardoor extra belasting op schouders en armen verleden tijd is.

Vier onderdelen
De Combinator bestaat uit vier onderdelen: een microvezel Combinator inwashoes, de Combinator inwashouder, de Liquidator rail en de Combinator handgreep.

Wecovi is de Nederlandse distributeur van het ProClean glasbewassingsgamma van Moerman. De producten onderscheiden zich door duurzaamheid, ontwerp, prestaties, ergonomie en kwaliteit. Wecovi levert alle Moerman-artikelen direct uit voorraad.

Meer informatie: www.wecoline.com

Deel dit artikel

Ook interessant: