4 februari 2015

Vloerreinigers Fimap prominenter vertegenwoordigd in Nederland

Armada Reinigingssystemen uit Voorburg en fabrikant van vloerreinigingsmachines Fimap uit Italië werken al bijna twintig jaar samen op de Nederlands markt. In al die jaren is een sterk wederzijds vertrouwen en respect opgebouwd. Om aan de eisen van de doorlopend veranderende markt tegemoet te komen heeft Fimap besloten om, net als in de meeste andere Europese landen, ook zelf op de Nederlands markt aanwezig te willen zijn. Hieraan wordt in de komende maanden Fimap Nederland vorm gegeven.

Armada Reinigingssystemen blijft zich richten op de distributie van de Fimap machines via een netwerk van geselecteerde dealers. De ondersteuning van deze dealers zal nog verder geïntensiveerd worden. De directie van Fimap laat desgevraagd weten: “Wij willen graag dat Armada verder gaat in de markt en wij zijn er van overtuigd dat Armada ook op lange termijn een serieuze speler op de Nederlands markt zal blijven”.

Binnenkort vinden nog een aantal verrassende introducties plaats, die de positie van Armada en Fimap op de Nederlands markt verder zullen versterken. Deze zullen Armada de mogelijkheid bieden om naast de traditionele markten ook nieuwe markten te betreden.

 

Deel dit artikel

Ook interessant: