31 juli 2015

Vitos & Diversey Care starten polymeerseizoen

Vitos en Diversey Care zijn klaar voor het polymeerseizoen deze zomer. Vitos is sterk in specialistische vloer-, glas- en gevelreiniging en Diversey Care is leverancier van professionele hygiëne- en reinigingsmiddelen. Met de polymeren en TASKI eenschijfsmachines van Diversey Care en extra vloerentraining voor het personeel is Vitos klaar om aan de slag te gaan.

Afgelopen jaren heeft Jeroen van Wijk, directeur eigenaar van Vitos, veel geïnvesteerd in zijn bedrijf. “We zijn klein begonnen, maar al sinds een paar jaar doen we opdrachten voor alle grote landelijke partijen, van Groningen tot aan Maastricht.” De reden dat deze grote partijen voor Vitos kiezen heeft te maken met het leveren van een betrouwbare dienstverlening. Men weet dat Vitos de gewenste kwaliteit kan leveren. Iedere medewerker is door Diversey Care getraind en ook gecertificeerd. De combinatie van kennis en ervaring zorgen ervoor dat zij een professionele gesprekspartner zijn. “Iedere vraag over vloeronderhoud kunnen wij in samenwerking met Diversey Care oplossen.”

Op de foto v.l.n.r Joop van Oenen (Diversey Care), Jeroen van Wijk (Vitos), Sander Thomassen (Diversey Care), Peter Uiterwaard (Vitos)

Deel dit artikel

Ook interessant: