17 april 2015

Vakbeurs Glas en Gevel: Gardiner kwaliteitsproducten via Go Cleaning

Wat doe je als je op zoek bent naar de juiste telescoopsteel, maar je kunt die in Nederland niet naar jouw wens vinden? Dan kijk je over de grens en word je zelf importeur en leverancier. Zo verging het Gunther Bolleurs van Go Cleaning. “Vier jaar geleden vond ik de ideale telescoopsteel van het merk Gardiner in Engeland. Dit is dé favoriet onder glazenwassers daar, want het zijn stelen die een minimale belasting geven en die scherp geprijsd zijn. Ik was er heel tevreden over en andere glazenwassers in mijn omgeving begonnen er ook om te vragen.”

Het assortiment is inmiddels uitgebreid: “Ik gebruik alles zelf of heb het minimaal uitgebreid getest. Ik werk namelijk nog steeds gewoon als glazenwasser en daarnaast verzorg ik de inkoop en bestellingen voor Go Cleaning.” Dichter bij de praktijk kun je het niet krijgen!

Flink aantal noviteiten
Tijdens de Glazenwassers & Gevelbehandelaars Vakbeurs in Nieuwegein hoopt Bolleurs vele gebruikers en potentiële klanten de hand te schudden. “We hebben een flink aantal noviteiten.” Allereerst de Gardiner Supreme, de best controleerbare high level telescoopsteel die er op de markt is. “In het buitenland mogen die tussen de 18 en 24 meter zijn, maar dat is in Nederland niet toegestaan. Dus heeft Gardiner speciaal voor de Nederlandse markt een steel van 13,5 meter ontworpen. Zo kunnen glazenwassers snel op grote hoogte reinigen.”

Bolleurs gaat enthousiast verder: “We laten de nieuwste borstellijn en gehele serie telescoopstelen met verlengdelen zien. Verder zijn we heel trots op de gepatenteerde ‘smart clamps’: slimme klemmen. Of een steel nu ingesleten is of niet, dankzij het veermechanisme en de hefboomhoek werkt deze smart clamp altijd. Dus geen spinnende telescoopstelen meer. Stop met afzagen van versleten stukken, met deze klemmen is dat verleden tijd! Op deze beurs laten wij de V2 van deze klem zien met nog meer gebruiksgemak.”

Introductie zelfontworpen aanhangwagen
Een andere noviteit is de inbouwinstallatie voor bus of aanhanger: “Ons GrippaMax crash tested inbouwsysteem heeft veiligheid voorop staan. Van een ‘simpel’ distributiesysteem tot een filtratie- en heetwatersysteem op diesel. Inbouw van watertanks tot 850 liter die, dankzij bevestiging op geleiderails (past altijd) en het T-lock systeem, bij een ongeval niet voorin de bus belanden.” Bovendien heeft het GrippaMax-systeem nu een compleet nieuwe, zeer uitgebreide Liquid Logic V3-controller voor onder andere tds-, temperatuur- en filtratiesnelheidsmeting en met automatisch spoelen en vorstbeveiliging. Als klap op de vuurpijl toont Go Cleaning op de beurs de nieuwste aanwinst: een zelfontworpen aanhangwagen met 650 litertank met filtratiesysteem.

Betaalbare kwaliteit
“Onze werkwijze combineert kwaliteit met betaalbaarheid. Wij zijn in de Benelux de importeur en leverancier van Gardiner-producten en de GrippaMax, die we rechtstreeks uit Engeland halen. Korte lijnen, dus betaalbaar. Ik sta helemaal achter dit kwaliteitsmerk: ik gebruik de producten dagelijks, dus ik weet waar ik over praat!”

Deel dit artikel

Ook interessant: