18 juni 2015

Succesvolle Hijman workshop over revolutionair vloeronderhoud

Onder het motto Hijman brengt u verder organiseerde de totaalleverancier uit Amsterdam op 16 juni de workshop Duurzaam Vloeronderhoud. Insteek was het duurzame concept dat Werner & Mertz ontwikkelde voor het beschermen en onderhouden van vloeren. “We kijken terug op een zeer succesvolle Workshop Duurzaam Vloeronderhoud”, concludeert Roland Wink, algemeen directeur van Hijman. Hijman event - groep 1

Werner & Mertz heeft een duurzaam concept ontwikkeld voor het beschermen en onderhouden van vloeren. Dit complete concept voor vloeronderhoud met de nieuwe vloerstripper LINAX complete en de nieuwe onderhoudsdispersie LONGLIFE complete zijn eenvoudig te verwerken, extreem slijtvast, onderhoudsarm en hebben een zeer groot prestatievermogen. De unieke combinatie van deze twee producten zorgt voor een revolutie in vloeronderhoud.

Op 16 juni ontving Hijman bijna 40 vloerspecialisten. De workshop bestond uit een theorie- en een praktijkgedeelte, waarin een stuk pvc-vloer werd gestript met Linax Complete en vervolgens werd voorzien van een nieuwe beschermlaag Longlife Complete.

Terugblikkend op de ochtend vertelt Wink: “Na een welkomstwoord van Dennis Bloemers, onze commercieel directeur, ging de Workshop van start. De workshop werd gegeven door Arno van Montfrans van Werner en Mertz. Na afloop ging iedereen tevreden en ook nog met een certificaat van deelname naar huis.”

Deel dit artikel

Ook interessant: