4 maart 2015

Registratie Glazenwassersvakbeurs geopend

Wie op donderdag 4 en/of vrijdag 5 juni de Glazenwassers en Gevelbehandelaars Vakbeurs wil bezoeken, doet er goed aan zich vooraf te registreren. Dat kan vanaf nu en heel eenvoudig via de speciale webpagina. Inschrijven heeft als grote voordeel, dat u tussentijds op de hoogte blijft van het laatste nieuws over de vakbeurs in het NBC in Nieuwegein. OSB organiseert op 4 en 5 juni de 11e editie van de Glazenwassers en Gevelbehandelaars Vakbeurs. Van 10.00 tot 17.00 uur zijn de deuren van het NBC geopend.

Van oorsprong waren werknemers de bezoekers van deze beurs en daarvoor heeft de organisatie opnieuw gekozen, dus glazenwassers, gevelbehandelaars en DGA’s en ZZP’ers. Zij zullen op de beursvloer tientallen exposanten treffen, die het vakmanschap van glasbewassing en gevelbehandeling uitdragen. Daarnaast vinden er op 4 en 5 juni diverse evenementen plaats, zoals het NK Glazenwassen, de OSB-Speldjesregen en de SVS-diploma-uitreiking.

Over de vakbeurs
De Glazenwassers en Gevelbehandelaars Vakbeurs is het enige evenement voor deze specifieke vakgroep. De vakbeurs wordt één keer per twee jaar georganiseerd en brengt mensen met eenzelfde vakmatige interesse bij elkaar. Om elkaar te zien, om nieuwe producten en diensten te ontdekken, en om informatie in te winnen.

Meer informatie
Op de speciale website: www.glazenwassersvakbeurs.nl vindt u veel nieuws en overzichten, en kunt u zich registreren. U vindt daar ook een overzicht van de standhouders. Daarnaast is er op Facebook de Vakbeurs Glas en Gevel-pagina; wie eenvoudig en snel op de hoogte wil blijven van het laatste nieuws en de ontwikkelingen rond de beurs, ‘like’ deze pagina. 

Deel dit artikel

Ook interessant: