11 mei 2015

Registratie bezoekers Glazenwassers en Gevelbehandelaars Vakbeurs groeit gestaag

“Met bijna 50 exposanten op de Glazenwassers en Gevelbehandelaars Vakbeurs kunnen we tevreden vooruitkijken, maar ook het aantal geregistreerde bezoekers aan de beurs groeit gestaag”, meldt Ilse Mariën namens het beursorganisatieteam van OSB. De elfde editie van de Glazenwassers en Gevelbehandelaars Vakbeurs vindt op donderdag 4 en vrijdag 5 juni in het NBC in Nieuwegein plaats.

Deze editie van de Glazenwassers en Gevelbehandelaars Vakbeurs laat zich kenmerken door een andere, duidelijke koers, waarbij de vakgroep glas- en gevelspecialisten weer de doelgroep is, zoals dat in 2009 en daarvoor het geval was. Daarnaast kenmerkt de aankomende editie zich door veel vertrouwde én nieuwe elementen en evenementen. Zo zijn er de OSB Speldjesregen, de SVS Diploma-uitreiking voor specialisten en het NK Glazenwassen, maar wordt ook het netwerkelement nog meer dan anders benadrukt. Zo bewijst bijvoorbeeld de netwerkbarbecue voor bezoekers en exposanten om 17.00 uur, direct na sluiting van de beurs.

Divers aanbod
De Glazenwassers en Gevelbehandelaars Vakbeurs is het enige evenement in zijn soort voor Nederland en België. “De elfde editie tekent zich op door een bijzonder groot aantal exposanten. Bijna vijftig! Zij presenteren hun noviteiten binnen over twee hallen en ook op het buitenterrein – het Hoogwerkersplein – zijn acht bedrijven vertegenwoordigd. Verder is er binnen het Kennisplein met vijf organisaties.” Mariën concludeert: “De bezoekers kunnen uitkijken naar een beursbezoek met een divers, informatief en innovatief aanbod van producten, diensten en concepten op het gebied van glazenwassen en gevelbehandeling.”

Exposantenoverzicht
Kijk voor het meest recente overzicht van de exposanten op de speciale webpagina: http://www.glazenwassersvakbeurs.nl/overzicht-standhouders/.

Gratis aanmelden
U kunt zich gratis registreren voor de Glazenwassers en Gevelbehandelaars Vakbeurs op 4 en 5 juni via deze link. Volg het nieuws en de laatste ontwikkelingen van dit vakevent onder meer via Facebook: https://www.facebook.com/VakbeursGlasEnGevel. 

 

 

 

Deel dit artikel

Ook interessant: