4 mei 2015

Ook op Glas- en gevelvakbeurs en terug van weggeweest: OSB Speldjesregen

Op vrijdagmiddag 5 juni tussen 14.00 en 16.00 uur is het feest in het NBC in Nieuwegein. Want dan organiseren OSB en SVS de Speldjesregen en diploma-uitreiking voor specialisten. Dit evenement is onderdeel van de Glazenwassers en Gevelbehandelaars Vakbeurs , die plaatsvindt op 4 en 5 juni in het NBC in Nieuwegein.

Met de OSB Speldjesregen wordt een oude traditie herboren. Werknemers die 12,5 of 25 of 40 of 50 jaar in de branche werken, worden deze middag in het zonnetje te gezet samen met de pas geslaagde glazenwassers. Dat onderdeel van de Glazenwassers en Gevelbehandelsvakbeurs neemt SVS voor haar rekening: alle vakmannen en -vrouwen die op 13 maart of 11 april 2015 starten met de Vakopleiding Glazenwasser en slagen voor het examen, ontvangen van SVS een persoonlijke uitnodiging voor de feestelijke diploma-uitreiking.

Hoe komt uw medewerker in aanmerking voor een speldje? OSB legt uit: “De jubilarissen moeten door hun werkgever worden opgegeven bij OSB. Bent u OSB-lid en wilt u uw jubilaris(sen) tijdens de vakbeurs in het zonnetje zetten? Stuur dan een mail naar Kim Sporkslede van OSB en geef aan om hoeveel jubilarissen het gaat en hoeveel jaar deze werkzaam is/zijn in de branche.”

Deel dit artikel

Ook interessant: