14 april 2015

Ook Kärcher en Stichting Nelis aanwezig op Glazenwassers en Gevelbehandelaars Vakbeurs

De organisatie van de vakbeurs laat met trots weten dat er weer een aantal bedrijven hun deelname als exposant aan de Glazenwassers & Gevelbehandelaars Vakbeurs op donderdag 4 en vrijdag 5 juni in het NBC in Nieuwegein hebben toegezegd. Onder hen onder meer Kärcher en werkgelegenheidsinitiatief Stichting Nelis. Met bijna 40 bedrijven kunnen bezoekers zich nu reeds verheugen op een breed en interessant scala aan diensten en producten.

Ook Baudoin washsystems, die binnen en op de binnenplaats demonstreert, Daka Services (leverancier van telescopische ramenwassystemen), hoogwerkerleverancier Hinowa, Hogenhout Bouw Service, Raamboenersgilde, Revocare (specialist in onder meer het verwijderen van krassen uit glas en het renoveren van geëtst glas) zijn op 4 en 5 juni aanwezig op de Glazenwassers en Gevelbehandelaars Vakbeurs.

Eerder kondigden AaRiverside, Chemtec Chemicals, DiBo Nederland, Dirks Klimmaterialen, Dirksen, GoCleaning, Leidsche Telewashwinkel, OSB, OSMOWorks, Plan&Was, RAS, Solution, SVS, Unger, Vermop en Waterkracht hun aanwezigheid binnen in het NBC Nieuwegein aan, terwijl Almo, Bac Hoogwerkers, Collé, HDW Nederland, Hinowa, Kors Hoogwerkersystemen en Kwak Hoogwerkers zijn vertegenwoordigers op het Hoogwerkerplein. Aan het Kennisplein nemen ArboAnders, ISW, Juridische Snelweg en OSB Verzekeringsdienst deel.

Op de webpagina Vakbeurs Glas en Gevel van Schoonmaakjournaal kunt u alvast kennismaken met een groot deel van de exposanten en hun noviteiten.

Voor meer nieuws over de Glazenwassers en Gevelbehandelaars Vakbeurs en een overzicht van exposanten kunt u ook de speciale website raadplegen: http://www.glazenwassersvakbeurs.nl/, of de pagina op Facebook ‘liken’. Dan wordt u automatisch over het laatste nieuws geïnformeerd.

Deel dit artikel

Ook interessant: