21 mei 2015

Onderzoek: Reflex UMF mopsysteem als beste getest

“Oeverloze discussies ontstaan er soms. Welk mopsysteem maakt nu goed, beter of, liever nog, het beste schoon? Iedereen preekt uiteraard voor eigen parochie. Vanaf vandaag weet iedereen die dit bericht leest, hoe de vork écht in de steel zit”, stelt Jan van Triest van Biofriends.

Onlangs verscheen het – empirisch – rapport, gebaseerd op uitgebreide tests door het Robert Koch Instituut in Berlijn. “Nu staat nu zwart-op-wit kiezen voor het leveren van topkwaliteit in schoonmaakwerk. Om aan de strengste eisen en hoogste normen te voldoen, is er maar één optie: de Reflex UMF Mop-methode”, stelt Van Triest op zijn website.

 

Onderbouwing
Uit het rapport blijkt dat het toepassen van 100% Ultra Micro Fibre-vloerdoeken voor een bijzonder grote vuilopname en hoge log-reductie te zorgen. De wasserijkosten liggen 75% lager. Bovendien worden medewerkers minder zwaar belast bij het handmatig vloeren reinigen. En reinigen kan met stof wissen worden gecombineerd. Verder ligt de investering in vloermoppen per schoonmaaktaak 30-35% lager.

Meer details over het testrapport of informatie over de Reflex UMF Mop-methode zijn te verkrijgen via  [email protected]

 

 

 

Deel dit artikel

Ook interessant: