21 juni 2015

Niklaas Larkens Glazenwasserij Van Elten wint IPAF opleiding van Collé

Tijdens de Glazenwassers en Gevelbehandelaars Vakbeurs 2015, op 4 en 5 juni in Nieuwegein, vond het NK Glazenwassen 2015 plaats. Twaalf gediplomeerde glazenwassers gingen de strijd met elkaar aan en toonden de belangrijkste facetten van het vak. Voor het NK-glazenwassen stelde Collé een Denka aanhangwagenhoogwerker en een prijs in de vorm van een IPAF-training Veilig werken met een hoogwerker beschikbaar.

De deskundige jury beoordeelde tijdens het NK Glazenwassen de glazenwassers op twee onderdelen; werken met een hoogwerker en werken met een ladder. Daarbij waren veiligheid, snelheid, kwaliteit, ergonomie, vakkundigheid en accuratesse punten, waarop de vakjury de kandidaten beoordeelden. Sven van der Burgh van Glazenwassersbedrijf Goeree Overflakkee werd Nederlands Kampioen Glazenwassen 2015. Collé stelde een IPAF training Veilig werken op met een hoogwerker beschikbaar. Deze reikte trainingscoördinator Marco Hubens van Collé Safety & Training uit aan Niklaas Larkens van Glazenwasserij Van Elten uit Rotterdam, die zeer verheugd was met deze prijs.

Hubens: “Naast het feit dat Niklaas straks nog veiliger en efficiënter met een hoogwerker kan werken, hopen we natuurlijk dat, mede dankzij onze IPAF-training, hij bij de volgende editie nog hoger op het podium staat.” De IPAF training Veilig werken met een hoogwerker wordt verzorgd in het opleidingscentrum van Collé Safety & Training. Tijdens de trainingen besteed men uitgebreid aandacht aan veiligheid en milieu. Hubens: “Collé heeft een diversiteit aan hoogwerkers voor de glazenwassers in het verhuur- en verkoopassortiment. Het is daarom meer dan logisch dat wij ook de bijbehorende trainingen voor de diverse soorten hoogwerkers aanbieden. We zijn er trots op om Glazenwasserij van Elten van deze IPAF-opleiding te mogen voorzien.”

Naast IPAF-opleidingen verzorgt Collé Safety & Training diverse soorten opleidingen voor het veilig werken met verreikers, grondverzetmaterieel en kranen maar ook opleidingen zoals BHV,VCA en het Nieuwe Draaien (goed voor uw CO2-Prestatieladder). Tevens kan elke training op maat worden samengesteld waarbij bediening, veiligheid maar ook de (in)directe werkomgeving aan bod komen.

Deel dit artikel

Ook interessant: