19 januari 2016

Nieuwe website MOL Verhuur: specialist in verticaal transport

MOL Verhuur heeft een nieuwe website gelanceerd, speciaal voor hun huurvloot van machines voor verticaal transport van goederen en personen. Remko Mol, eigenaar van MOL Verhuur: “In de innovaties die wij doorvoeren, hebben we beslist om ons landelijk te specialiseren in verticaal transport van goederen en personen. We hebben een handelsnaam geregistreerd, MOL Lifting, waarin we alle activiteiten op het gebied van verticaal transport bundelen. Met een specifieke website geven we de meest uitgebreide en complete informatie aan onze klanten.”

Daarbij ligt de nadrukt ligt op advies, aldus Mol: “Wat is de juiste oplossing voor een vraag van de klant. Onze mensen denken mee, kennen oplossingen en komen afspraken na.” De medewerkers van MOL zijn gecertificeerd om goederen- en personenliften op de afgesproken tijd en volgens de voorschriften veilig te plaatsen en te (her)keuren. “Een kruiwagen naar 6 meter of 18 personen naar een hoogte van 60 meter brengen: wij geven de garantie dat u de juiste lift heeft en veilig en betrouwbaar kunt werken”.

MOL bestaat nu uit twee divisies, MOL Verhuur, een landelijk opererende materieel-verhuurder die gespecialiseerd is stroomvoorziening, verwarming, droging en ventilatie en MOL Lifting voor personen- en goederenliften. Mol Lifting is VCA gecertificeerd en lid van de brancheverenigingen VSB en Verhurend Nederland. Bovendien zijn productspecialisten van MOL Lifting vertegenwoordigd in belangrijke overlegorganen over verticaal transport in Nederland.

Deel dit artikel

Ook interessant: