20 juli 2015

Nieuw: Diversey Care website vloerenzonderzorgen

Diversey Care lanceert de nieuwe website www.vloerenzonderzorgen.nl, en geeft hiermee duidelijkheid over periodiek vloeronderhoud. Periodiek onderhoud van elastische vloeren vereist specialistische kennis en expertise. Het bepalen van de juiste producten en methode voor onderhoud en gewenste afwerking van een specifieke vloer is daarom niet altijd even makkelijk. Diversey Care biedt nu de mogelijkheid om online de juiste producten en methode te kiezen. 

“Iedere situatie, iedere vloer, iedere methode is anders, maar met dit online systeem ontvangt men een op maat gemaakt advies. Dit advies bestaat uit aanbevolen producten en methodes voor periodiek onderhoud van elastische vloeren. En dit alles door het beantwoorden van een aantal korte vragen…Binnen vijf minuten heeft u een op maat gemaakt advies wat direct toe te passen is in de praktijk! In het advies is tevens een calculator opgenomen welke precies uitrekent hoeveel product (liter, verpakking) nodig zal zijn voor het aantal ingevoerde m2”, aldus legt Diversey Care uit.

Voor organisaties die al werken met de juiste producten en methodes kan de website als handige tool fungeren om de hoeveelheid benodigd product te berekenen met de calculator. Ook een uitgeschreven werkproces kan nuttig zijn in de praktijk, die direct van de website is te downloaden, printen of te mailen. Bent u op zoek naar de juiste producten voor uw vloer of naar een duidelijke procesomschrijving voor het onderhoud van uw vloer? Via de nieuwe website van Diversey Care is dit nu een stuk eenvoudiger!

Neem zeker een kijkje op www.vloerenzonderzorgen.nl en ervaar het gemak van professioneel vloeronderhoud.

Deel dit artikel

Ook interessant: