18 november 2015

Meer dan 100 Aichi ruwterrein rupshoogwerkers voor Collé

Collé Rental & Sales beschikt als eerste in haar branche over een ruime voorraad ruwterrein rupshoogwerkers van Aichi. De afgelopen maanden produceerde de Japanse fabrikant Aichi haar Europese modellen, met een werkhoogte van 14 meter (SR12C) en 16 meter  (SR14CJ), nagenoeg voor Collé. Collé levert de Aichi rupshoogwerkers direct uit voorraad.

Kenmerkend aan de ruwterrein rupshoogwerkers van Aichi is de bijzondere hoge terreinvaardigheid op moeilijk begaanbare terreinen. De hoogwaardige kwaliteit en de vloeiende handeling van de machine, met de mogelijkheid om meerdere functies zonder vermogensverlies tegelijkertijd te gebruiken, maken de Aichi ruwterrein rupshoogwerkers zeer geliefd binnen de complete bouwsector.

De waardevaste Aichi rupshoogwerkers zijn, mede dankzij de hoogwaardige afwerking een solide investering. De stalen kap, beschermende cilinders en de binnenliggende bekabeling in de mast voorkomen beschadigingen van buitenaf en garanderen een lange levensduur van de machine. Als dealer/importeur van diverse merken, zoals Magni, Palfinger, Manitou, Genie, Wacker Neuson, Kramer, JMG, H.A.B., Bravi en dus ook Aichi, biedt Collé een breed assortiment van meer dan 750 verkoopmachines (nieuw, gebruikt en demo) direct uit voorraad aan. De specialisten van Collé adviseren u over de juiste machine waarmee u dankzij de service-afdeling van Collé lang en zorgeloos kunt werken.

 

Deel dit artikel

Ook interessant: