15 augustus 2015

9 september: 1e Laddertjesdag Breda

De komende weken organiseert Stichting Nelis twee Zwabbertjesdagen – op 25 augustus in Leiden en op 10 september Rijswijk – en twee Laddertjesdagen – op 27 augustus in Den Haag en op 9 september in Breda. Laddertjesdagen zijn de wervings- en selectiedagen voor het leerwerktraject Op De Ladder Naar Succes voor glazenwassers. De Zwabbertjesdagen zijn de werving- en selectiedagen voor Nelis maakt Schoon!, een leerwerktraject voor schoonmakers.

Stichting Nelis geeft werkeloze jongeren een kans op de arbeidsmarkt. Kent u een jongere die werkloos thuis zit? Iemand die graag wil werken, maar telkens wordt weggestuurd omdat hij/zij geen ervaring heeft? En lijkt het hem/haar wel iets om in de glazenwasserij of schoonmaak te werken? Meld hem/haar dan aan via Richard: [email protected].

Tijdens de Zwabbertjes- en Laddertjesdagen biedt Nelis kandidaten een intensief testtraject, waarin glazenwassers in spe bijvoorbeeld met hoogwerkers, telescoopwassystemen en rolsteigers mogen oefenen. Aan de hand van deze testen kunnen potentiële kandidaten voor het leerwerktraject tot glazenwasser of schoonmaker zelf het vak ervaren.

Nog even de data op een rij:
dinsdag 25 augustus is de Zwabbertjesdag in Leiden
donderdag 27 augustus is de Laddertjesdag in Den Haag
woensdag 9 september is de Laddertjesdag in Breda
donderdag 10 september is de Zwabbertjesdag in Rijswijk.

Wil je meer weten over Stichting Nelis? Surf naar www.stichtingnelis.nl.

Gerelateerd artikel: 27 augustus: Stichting Nelis viert 10e Laddertjesdag

Deel dit artikel

Ook interessant: